Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant

Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant

Onze recensies

Annemieke Wesdijk

5

Op 9 november jl vanuit Almelo naar Waalwijk gereden met mijn zwarte lab meisje voor een consult bij Dr Niklas Bergknut. Wat een fijne ervaring: geweldig vriendelijke en vooral zeer kundige mensen. Zeer tevreden enne, mijn zwarte meisje ook na alle knuffels

terra1203

4

Zeer goed. Ze lijken alles te hebben en te kunnen. Is natuurlijk geen garantie op goede afloop. Wel dat het mogelijke uitgevoerd kan worden. Al die mensen (24/7) en voorzieningen hebben wel een enorm prijskaartje, waarbij ik mij afvraag of dit nog in verhouding staat tot de geleverde diensten. Je wordt wel vooraf geïnformeerd over de kosten. Dit gebeurde al bij 1e telefonisch contact voordat wij 100km moesten gaan rijden ivm ons spoedgeval. Ze verdienen eigenlijk 5 sterren, maar vanwege de hoge kosten zeker 2 sterren minder. Om de emotie er uit te laten op 4 sterren uitgekomen.

W K

5

Na een vervelende ervaring met de vervangende weekenddierenarts was ik zeer blij dat ik hier met mijn kat terecht kon. Ik ben erg vriendelijk geholpen toen ik belde en kon gelukkig meteen langskomen. Mijn kat was al een paar dagen ziek, ik was al 2 keer naar mijn eigen dierenarts geweest maar verder dan dat hij uitgedroogd was wist ik nog niet wat er aan de hand was. In het weekend was hij nog zieker geworden en ook tijdelijk verlamd geraakt dus ik wist dat het goed mis was en ik snel met hem naar een dierenarts moest. Na een uitgebreid onderzoek bleek het helemaal mis te zijn en moest ik helaas de keus maken om hem in te laten slapen. Als dit dan toch het beste voor hem was dan ben ik zo blij dat het hier gebeurd is. Hij is meteen uitgebreid onderzocht, waardoor ik ook de zekerheid had dat er geen andere optie meer was. Iedereen is zo lief en geduldig, van de mensen aan de balie tot de dierenartsen die ons geholpen hebben. En je kan ook merken dat ze goed samenwerken en professioneel zijn. Kosten waren vooraf aangegeven. Het was zeker niet goedkoop (ong. 600 euro) en dat is zeer begrijpelijk (echo, uitgebreid bloedonderzoek, in laten slapen, weekendconsult, de tijd die ze voor je nemen ed) maar ook jammer natuurlijk omdat ieder dier en mens het verdient het om zo goed, geduldig, specialistisch en snel geholpen te kunnen worden mocht het ooit nodig zijn. Ik heb rustig in de behandelkamer alleen afscheid kunnen nemen van mijn lieve kat en de dierenarts was ook heel rustig en lief met hem en tegen hem. Er is ook een grote wachtruimte. Genoeg ruimte om apart van elkaar te zitten. Er hangt een fijne sfeer en de mensen doen hun werk met liefde. Echt waar! dat kan je merken, zien en voelen. Iedereen bedankt daarvoor.

Dani

5

Fijne, goede, liefdevolle zorg. Mijn lieve Jimmy was ontzettend ziek en bijna wk hier moeten blijven. Elke dag foto's en update en duidelijkheid over de kosten! Veel geld maar Jimmy is weer beter dus meer dan waard!!

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  De hele dag open
 • Dinsdag
  De hele dag open
 • Woensdag
  De hele dag open
 • Donderdag
  De hele dag open
 • Vrijdag
  De hele dag open
 • Zaterdag
  De hele dag open
 • Zondag
  De hele dag open

Medewerkers

Jiske l'Ami

Dierenarts Specialist

Jiske l'Ami

Anesthesiologie

Mijn naam is Jiske, binnen Evidensia ben ik werkzaam als dierenarts-anesthesioloog. Ook in Dierenziekenhuis Hart van Brabant maak ik deel uit van het team in de operatiekamers, om hoogwaardige zorg te leveren als uw dier een anesthesie of sedatie (roesje) nodig heeft voor een operatie of voor beeldvorming (MRI / CT / röntgen). Op deze manier kunnen ook de patiënten met een hoger anesthesierisico wegens hun leeftijd of een specifiek probleem aan bijvoorbeeld hart, nieren of lever zo veilig mogelijk behandeld worden. Maatwerk leveren, waarbij het dier zo min mogelijk last van zowel de operatie als de anesthesie zelf heeft, is wat ik het leukst vind van mijn vakgebied. Ik heb ruim 11 jaar op de faculteit diergeneeskunde in Utrecht gewerkt als anesthesist. Daar heb ik mijn opleiding tot specialist veterinaire anesthesiologie doorlopen en het Europees specialistenexamen heb ik inmiddels voor de helft behaald. In mijn vrije tijd is ben ik het liefst buiten, weer of geen weer. Met twee jonge kinderen, een hond en twee paarden is daar ook altijd genoeg te beleven.
Lees meer over Jiske
Ellen Dijkstra

Dierenarts

Ellen Dijkstra

Anesthesie in opleiding

Informatie volgt. 
Lees meer over Ellen
Mark Dirven

Dierenarts Specialist Dip. ECVIM-CA

Mark Dirven

Cardiologie

Informatie volgt.
Lees meer over Mark
Ron Ben-Amotz

Dierenarts Specialist Dip. ECVS

Ron Ben-Amotz

Chirurgie & Orthopedie

Ron Ben-Amotz is board certified in chirurgie (ACVS en ECVS) van de gezelschapsdieren en ook board certified in ‘sports medicine and rehabilitation’ (DACVSMR). Ron heeft van 2006 tot en met 2019 in de VS gewerkt waar hij verantwoordelijk was voor verschillende klinieken. Hij heeft in de VS ook zijn internships en residency gevolgd voordat hij (eerst in Texas en vervolgens in Philadelphia ) als specialist, sinds 2012, aan het werk is gegaan. Eind 2019 is hij met vrouw en kinderen teruggekeerd naar zijn geboorteland Israël. Daar is hij hoofd van de afdeling orthopedie aan de veterinaire faculteit in Jerusalem. Maar werken in het buitenland bleef trekken en daarom is hij nu elke maand in Nederland bij ED Hart van Brabant. In onze kliniek komt hij in een overlap van twee weken, 8-10 dagen, ons chirurgische team versterken. U krijgt updates van zijn aanwezigheid via onze nieuwsbrieven, website en social media. Ron is beschikbaar voor alle chirurgie, al ligt zijn grootste expertise bij de orthopedie, variërend van acute trauma’s tot arthroscopie en TPLO. Verder is Ron beschikbaar voor patiënten die met chronische sportblessures en uitdagende rehabilitatie te maken hebben. In zijn vrije tijd is Ron te vinden ons koude Nederlandse water of op de fiets trainend voor zijn volgende triatlon of iron man race.
Lees meer over Ron
Onze medewerkers

Facebookberichten