Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant

Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant

Onze recensies

Rosa Quist

5

Ja, het is duur. Heel duur. Maar wij hebben na een jaar lang eindelijk een diagnose voor ons lieve teckeltje. Ik werd bij elke dierenarts met pijnstillers en benchrust weggestuurd, “het zal wel een hernia zijn, want het is een teckel”. Toch klopte er iets niet, en gelukkig heb ik naar mijn gevoel geluisterd en zijn we verder gaan zoeken. Doorverwezen naar Evidensia Hart van Brabant. Hier echt de meest fantastische zorg gekregen voor Pukkie. Ze is de gehele dag onderzocht, en waar niks gevonden werd, werd eindelijk verder gekeken. We werden constant op de hoogte gehouden, er werd met ons overlegd over de kosten, zeer transparant. En na 4 uur lang onderzoeken, is er eindelijk uitgekomen wat ons beestje al zo lang ziek houdt. Ik kon wel huilen van geluk, dat we nu eindelijk gericht kunnen gaan behandelen. En vanaf het moment van binnenlopen tot aan wegrijden, zijn we zo enorm vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Niks meer dan lof voor deze praktijk. Dankjewel.

Patricia van Keulen

5

Een dikke 10 voor Evidensia in Waalwijk ! Mijn hond heeft 4 dagen in het ziekenhuis gelegen. Ik bracht haar doodziek binnen en ze was uitbehandeld bij de reguliere dierenarts. Een deskundig team heeft er voor gezorgd dat mijn hond weer op de been is en dat ik haar weer mee naar huis kon nemen. Hiervoor ben ik Team Evidensia ontzettend dankbaar ! Ik wil dan ook graag reageren op de negatieve reacties die ik hieronder lees over de tarieven. Natuurlijk is het prijskaartje iets hoger dan bij een reguliere dierenarts, dat lijkt mij logisch gezien de 24 uurs zorg, geavanceerde apparatuur en de vele specialisten die zijn in dienst hebben. Ik vind het juist correct dat ze je in een vroeg stadium op de hoogte brengen van de kosten zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Team Evidensia nogmaals dank voor de goede zorgen !

Lois Simonse

4

Mijn kleine Eevee (kat) was omgevallen met kast en al en haar pootje bungelde er bij. Dus ben iin paniek op maandagavond naar deze dierenarts geraced. (die thank god nog open was) Wat werd ik hier hartelijk en fijn ontvangen. Ik werd direct op mijn gemak gesteld, de dierenarts in kwestie nam echt de tijd voor Eevee en was superlief voor haar. Uiteindelijk had ze alleen haar pootje verstuikt en viel het allemaal mee. Pak van mijn hart. Zeer kundig en adequaat gehandeld. Echt petje af. De enige ster die ik in mindering breng heeft te maken met de prijs van 200 euro voor een spoedbezoek, maar ach. Mijn Eevee is onbetaalbaar.

Wilma Zaitouni

5

Super lieve dokters en assistenten. Onze herders hond had een erge rughernia, we moesten opereren. Onze eigen dierenarts verwees me door naar waalwijk, daar heb ik zeker geen spijt van gekregen. Wij komen zelf uit Eindhoven, en onze eigen dierenarts had helemaal gelijk, als het om een rughernia gaat. Zeker naar waalwijk gaan, onze hond is intussen aan de hernia geopereerd, en het was erger dan we dachten. De dokter heeft het zo goed gedaan, en is zo professioneel en weet wat die doet, onze herder is zo snel hersteld, en je merkt gewoon dat die geen pijn meer heeft. Ik ben hun allemaal zo dankbaar voor de goede zorg. Wij zijn zo blij met het resultaat.

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  De hele dag open
 • Dinsdag
  De hele dag open
 • Woensdag
  De hele dag open
 • Donderdag
  De hele dag open
 • Vrijdag
  De hele dag open
 • Zaterdag
  De hele dag open
 • Zondag
  De hele dag open

Medewerkers

Jiske l'Ami

Dierenarts Specialist

Jiske l'Ami

Anesthesiologie

Mijn naam is Jiske, binnen Evidensia ben ik werkzaam als dierenarts-anesthesioloog. Ook in Dierenziekenhuis Hart van Brabant maak ik deel uit van het team in de operatiekamers, om hoogwaardige zorg te leveren als uw dier een anesthesie of sedatie (roesje) nodig heeft voor een operatie of voor beeldvorming (MRI / CT / röntgen). Op deze manier kunnen ook de patiënten met een hoger anesthesierisico wegens hun leeftijd of een specifiek probleem aan bijvoorbeeld hart, nieren of lever zo veilig mogelijk behandeld worden. Maatwerk leveren, waarbij het dier zo min mogelijk last van zowel de operatie als de anesthesie zelf heeft, is wat ik het leukst vind van mijn vakgebied. Ik heb ruim 11 jaar op de faculteit diergeneeskunde in Utrecht gewerkt als anesthesist. Daar heb ik mijn opleiding tot specialist veterinaire anesthesiologie doorlopen en het Europees specialistenexamen heb ik inmiddels voor de helft behaald. In mijn vrije tijd is ben ik het liefst buiten, weer of geen weer. Met twee jonge kinderen, een hond en twee paarden is daar ook altijd genoeg te beleven.
Lees meer over Jiske
Ellen Dijkstra

Dierenarts

Ellen Dijkstra

Anesthesie in opleiding

Informatie volgt. 
Lees meer over Ellen
Mark Dirven

Dierenarts Specialist Dip. ECVIM-CA

Mark Dirven

Cardiologie

Informatie volgt.
Lees meer over Mark
Ron Ben-Amotz

Dierenarts Specialist Dip. ECVS

Ron Ben-Amotz

Chirurgie & Orthopedie

Ron Ben-Amotz is board certified in chirurgie (ACVS en ECVS) van de gezelschapsdieren en ook board certified in ‘sports medicine and rehabilitation’ (DACVSMR). Ron heeft van 2006 tot en met 2019 in de VS gewerkt waar hij verantwoordelijk was voor verschillende klinieken. Hij heeft in de VS ook zijn internships en residency gevolgd voordat hij (eerst in Texas en vervolgens in Philadelphia ) als specialist, sinds 2012, aan het werk is gegaan. Eind 2019 is hij met vrouw en kinderen teruggekeerd naar zijn geboorteland Israël. Daar is hij hoofd van de afdeling orthopedie aan de veterinaire faculteit in Jerusalem. Maar werken in het buitenland bleef trekken en daarom is hij nu elke maand in Nederland bij ED Hart van Brabant. In onze kliniek komt hij in een overlap van twee weken, 8-10 dagen, ons chirurgische team versterken. U krijgt updates van zijn aanwezigheid via onze nieuwsbrieven, website en social media. Ron is beschikbaar voor alle chirurgie, al ligt zijn grootste expertise bij de orthopedie, variërend van acute trauma’s tot arthroscopie en TPLO. Verder is Ron beschikbaar voor patiënten die met chronische sportblessures en uitdagende rehabilitatie te maken hebben. In zijn vrije tijd is Ron te vinden ons koude Nederlandse water of op de fiets trainend voor zijn volgende triatlon of iron man race.
Lees meer over Ron
Onze medewerkers

Facebookberichten