Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant

Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant

E-mailconsult dermatologie eigenaar

Door een mail te sturen gaat u uitdrukkelijk akkoord met de hieraan verbonden kosten van €35,20. De kosten worden aan u als cliënt gefactureerd. De factuur wordt per e-mail verzonden en dient binnen het betaaltermijn voldaan te worden. Vul het contactformulier hieronder in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht terug (binnen 3-5 werkdagen). Bij dringende zaken of spoed mag u telefonisch contact opnemen met het dierenziekenhuis.

Velden met een (*) zijn verplicht.

Max. 3000 tekens
Toegestaan document: pdf, jpg, jpeg, png, doc, docx
Toegestaan document: pdf, jpg, jpeg, png, doc, docx
Toegestaan document: pdf, jpg, jpeg, png, doc, docx
Toegestaan document: pdf, jpg, jpeg, png, doc, docx
Toegestaan document: pdf, jpg, jpeg, png, doc, docx

Onze recensies

Annemieke Wesdijk

5

Op 9 november jl vanuit Almelo naar Waalwijk gereden met mijn zwarte lab meisje voor een consult bij Dr Niklas Bergknut. Wat een fijne ervaring: geweldig vriendelijke en vooral zeer kundige mensen. Zeer tevreden enne, mijn zwarte meisje ook na alle knuffels

terra1203

4

Zeer goed. Ze lijken alles te hebben en te kunnen. Is natuurlijk geen garantie op goede afloop. Wel dat het mogelijke uitgevoerd kan worden. Al die mensen (24/7) en voorzieningen hebben wel een enorm prijskaartje, waarbij ik mij afvraag of dit nog in verhouding staat tot de geleverde diensten. Je wordt wel vooraf geïnformeerd over de kosten. Dit gebeurde al bij 1e telefonisch contact voordat wij 100km moesten gaan rijden ivm ons spoedgeval. Ze verdienen eigenlijk 5 sterren, maar vanwege de hoge kosten zeker 2 sterren minder. Om de emotie er uit te laten op 4 sterren uitgekomen.

Wendy vd Made

5

Afgelopen donderdagnacht met onze hond hier geweest. Wij waren natuurlijk erg bezorgd over onze Milo, maar de assistente en dierenarts waren zo aardig en kalm dat dat meteen minder werd. Milo is heel goed onderzocht en wij kregen duidelijke uitleg. Hij is nu weer z'n eigen, normale zelf en wij zijn erg blij met de hulp die we hebben gekregen. Het kost wat, maar dat krijg je meteen bij het telefoongesprek te horen. Wij vinden het elke cent meer dan waard hoor. Hartstikke bedankt!!

Dani

5

Fijne, goede, liefdevolle zorg. Mijn lieve Jimmy was ontzettend ziek en bijna wk hier moeten blijven. Elke dag foto's en update en duidelijkheid over de kosten! Veel geld maar Jimmy is weer beter dus meer dan waard!!

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  De hele dag open
 • Dinsdag
  De hele dag open
 • Woensdag
  De hele dag open
 • Donderdag
  De hele dag open
 • Vrijdag
  De hele dag open
 • Zaterdag
  De hele dag open
 • Zondag
  De hele dag open

Medewerkers

Jiske l'Ami

Dierenarts Specialist

Jiske l'Ami

Anesthesiologie

Mijn naam is Jiske, binnen Evidensia ben ik werkzaam als dierenarts-anesthesioloog. Ook in Dierenziekenhuis Hart van Brabant maak ik deel uit van het team in de operatiekamers, om hoogwaardige zorg te leveren als uw dier een anesthesie of sedatie (roesje) nodig heeft voor een operatie of voor beeldvorming (MRI / CT / röntgen). Op deze manier kunnen ook de patiënten met een hoger anesthesierisico wegens hun leeftijd of een specifiek probleem aan bijvoorbeeld hart, nieren of lever zo veilig mogelijk behandeld worden. Maatwerk leveren, waarbij het dier zo min mogelijk last van zowel de operatie als de anesthesie zelf heeft, is wat ik het leukst vind van mijn vakgebied. Ik heb ruim 11 jaar op de faculteit diergeneeskunde in Utrecht gewerkt als anesthesist. Daar heb ik mijn opleiding tot specialist veterinaire anesthesiologie doorlopen en het Europees specialistenexamen heb ik inmiddels voor de helft behaald. In mijn vrije tijd is ben ik het liefst buiten, weer of geen weer. Met twee jonge kinderen, een hond en twee paarden is daar ook altijd genoeg te beleven.
Lees meer over Jiske
Ellen Dijkstra

Dierenarts

Ellen Dijkstra

Anesthesie in opleiding

Informatie volgt. 
Lees meer over Ellen
Mark Dirven

Dierenarts Specialist Dip. ECVIM-CA

Mark Dirven

Cardiologie

Informatie volgt.
Lees meer over Mark
Ron Ben-Amotz

Dierenarts Specialist Dip. ECVS

Ron Ben-Amotz

Chirurgie & Orthopedie

Ron Ben-Amotz is board certified in chirurgie (ACVS en ECVS) van de gezelschapsdieren en ook board certified in ‘sports medicine and rehabilitation’ (DACVSMR). Ron heeft van 2006 tot en met 2019 in de VS gewerkt waar hij verantwoordelijk was voor verschillende klinieken. Hij heeft in de VS ook zijn internships en residency gevolgd voordat hij (eerst in Texas en vervolgens in Philadelphia ) als specialist, sinds 2012, aan het werk is gegaan. Eind 2019 is hij met vrouw en kinderen teruggekeerd naar zijn geboorteland Israël. Daar is hij hoofd van de afdeling orthopedie aan de veterinaire faculteit in Jerusalem. Maar werken in het buitenland bleef trekken en daarom is hij nu elke maand in Nederland bij ED Hart van Brabant. In onze kliniek komt hij in een overlap van twee weken, 8-10 dagen, ons chirurgische team versterken. U krijgt updates van zijn aanwezigheid via onze nieuwsbrieven, website en social media. Ron is beschikbaar voor alle chirurgie, al ligt zijn grootste expertise bij de orthopedie, variërend van acute trauma’s tot arthroscopie en TPLO. Verder is Ron beschikbaar voor patiënten die met chronische sportblessures en uitdagende rehabilitatie te maken hebben. In zijn vrije tijd is Ron te vinden ons koude Nederlandse water of op de fiets trainend voor zijn volgende triatlon of iron man race.
Lees meer over Ron
Onze medewerkers

Facebookberichten

File size

Attached files exceeds limit, please remove a file and try again