Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant

Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant

Onze medewerkers
Jiske l'Ami

Dierenarts Specialist

Jiske l'Ami

Anesthesiologie

Dierenziekenhuis: Hart van Brabant, Nieuwegein

Mijn naam is Jiske, binnen Evidensia ben ik werkzaam als dierenarts-anesthesioloog. Ook in Dierenziekenhuis Hart van Brabant maak ik deel uit van het team in de operatiekamers, om hoogwaardige zorg te leveren als uw dier een anesthesie of sedatie (roesje) nodig heeft voor een operatie of voor beeldvorming (MRI / CT / röntgen). Op deze manier kunnen ook de patiënten met een hoger anesthesierisico wegens hun leeftijd of een specifiek probleem aan bijvoorbeeld hart, nieren of lever zo veilig mogelijk behandeld worden. Maatwerk leveren, waarbij het dier zo min mogelijk last van zowel de operatie als de anesthesie zelf heeft, is wat ik het leukst vind van mijn vakgebied.

Ik heb ruim 11 jaar op de faculteit diergeneeskunde in Utrecht gewerkt als anesthesist. Daar heb ik mijn opleiding tot specialist veterinaire anesthesiologie doorlopen en het Europees specialistenexamen heb ik inmiddels voor de helft behaald.

In mijn vrije tijd is ben ik het liefst buiten, weer of geen weer. Met twee jonge kinderen, een hond en twee paarden is daar ook altijd genoeg te beleven.