Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant

Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant

Welkom bij Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant

In het Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant kunt u terecht voor specialistische zorg en spoed hulp voor uw huisdier. Ons team van dierenartsen en specialisten staat elke dag klaar om uw huisdier de best mogelijke zorg te bieden. Wij beschikken over moderne medische faciliteiten in ons goed uitgeruste dierenziekenhuis.

Indien uw huisdier klachten vertoont, waarvoor uw eigen dierenarts geen verdere mogelijkheden tot onderzoek of behandeling heeft of die spoedhulp vereisen, kan uw dierenarts u doorverwijzen naar een Evidensia Dierenziekenhuis.

Uitgelicht - Neurologie

Neurologie voor dieren, wat komt daarbij kijken? Onze specialisten vertellen er alles over, van mogelijke behandelingen tot aan de ontwikkelingen binnen neurologie zelf.


Bekijk video


Wat kan Dierenziekenhuis Hart van Brabant voor u betekenen?

Bij ons kunt u terecht voor:

 • Chirurgie en Orthopedie (operaties van botten, gewrichten en weke delen)
 • Interne geneeskunde (niet-chirurgische onderzoeken en behandelingen)
 • Medische Beeldvorming (MRI-scan, Röntgenologie, echografie, CT scan, scopiën)
 • Oncologie (onderzoek en behandeling van kankerpatiënten)
 • Tandheelkunde (afgebroken tanden, kronen, beugels etc.)
 • Cardiologie/pulmonologie (onderzoek en behandeling van hart- en longproblemen)
 • Neurologie (hersenen, het ruggenmerg, de zenuwen en de spieren die daardoor worden aangestuurd)
 • Dermatologie (lastig te genezen of terugkerende aandoeningen van de huid en oren)
 • Fysiotherapie en revalidatie (diverse vormen van fysiotherapie, zoals hydrotherapie, loopbandbegeleiding, medical taping etc.)
 • Anesthesiologie (sedatie en narcose)
 • Opname en onderzoek (voor patiënten die een langdurige of intensieve behandeling nodig hebben)
 • Vogels en bijzondere dieren
  Per 1-10-2023 nemen wij geen nieuwe patiënten voor deze discipline meer aan
 • 24 / 7 spoed

Onze recensies

Corné

5

Hond geopereerd aan de knie i.v.m. een gescheurde kruisband. Ik ben iedere keer vriendelijk te woord gestaan, heb rustig mijn vragen kunnen stellen en was steeds op de hoogte van wat er ging gebeuren. Al met al, goede en vriendelijke service en je kunt met een gerust hart je huisdier hier laten behandelen.

Joyce Van Zon

5

Ik wil ze nogmaals bedanken voor de goede zorgen voor onze Stip! Superlieve geduldige mensen, we zijn super tevreden!!

Anna Pm.

5

Top dierenarts, heeft me hartstikke goed geholpen ben 2 dagen geleden ergens anders geweest ook in waalwijk ze deden of de kat kerngezond was en vanavond had die het harstikke benauwd en ging niet goed blijft dat die een hele erge hartziekte heeft en ook een schildklier probleem wat al jaren speelt ik heb hem pas dus ik kon dit niet weten toch moeten laten inslapen helaas maar ze konden niet veel meer doen en met medicatie wisten ze ook niet of die het zou overleven en ook later zou die ziek worden en een pijnlijke dood tegemoet gaan dus naar veel tranen laten en iedereen gebeld te hebben en veel vragen gesteld te hebben aan de fantastische arts toch de beslissing genomen maar de arts en de ziekenhuis waren geweldig als er ooit weer iets is dan zou ik zeker daar terug gaan. Harstikke bedankt voor de geduld en de goede uitleg en ze nemen de tijd voor je ik kon gelijk terecht heb 5x gebeld voor ik kwam ze waren begripvol alles was perfect echt waar top ziekenhuis aanrader zeker weten groetjes anna

Annemieke Wesdijk

5

Op 9 november jl vanuit Almelo naar Waalwijk gereden met mijn zwarte lab meisje voor een consult bij Dr Niklas Bergknut. Wat een fijne ervaring: geweldig vriendelijke en vooral zeer kundige mensen. Zeer tevreden enne, mijn zwarte meisje ook na alle knuffels

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  De hele dag open
 • Dinsdag
  De hele dag open
 • Woensdag
  De hele dag open
 • Donderdag
  De hele dag open
 • Vrijdag
  De hele dag open
 • Zaterdag
  De hele dag open
 • Zondag
  De hele dag open

Medewerkers

Jiske l'Ami

Dierenarts Specialist

Jiske l'Ami

Anesthesiologie

Mijn naam is Jiske, binnen Evidensia ben ik werkzaam als dierenarts-anesthesioloog. Ook in Dierenziekenhuis Hart van Brabant maak ik deel uit van het team in de operatiekamers, om hoogwaardige zorg te leveren als uw dier een anesthesie of sedatie (roesje) nodig heeft voor een operatie of voor beeldvorming (MRI / CT / röntgen). Op deze manier kunnen ook de patiënten met een hoger anesthesierisico wegens hun leeftijd of een specifiek probleem aan bijvoorbeeld hart, nieren of lever zo veilig mogelijk behandeld worden. Maatwerk leveren, waarbij het dier zo min mogelijk last van zowel de operatie als de anesthesie zelf heeft, is wat ik het leukst vind van mijn vakgebied. Ik heb ruim 11 jaar op de faculteit diergeneeskunde in Utrecht gewerkt als anesthesist. Daar heb ik mijn opleiding tot specialist veterinaire anesthesiologie doorlopen en het Europees specialistenexamen heb ik inmiddels voor de helft behaald. In mijn vrije tijd is ben ik het liefst buiten, weer of geen weer. Met twee jonge kinderen, een hond en twee paarden is daar ook altijd genoeg te beleven.
Lees meer over Jiske
Ellen Dijkstra

Dierenarts

Ellen Dijkstra

Anesthesie in opleiding

Informatie volgt. 
Lees meer over Ellen
Mark Dirven

Dierenarts Specialist Dip. ECVIM-CA

Mark Dirven

Cardiologie

Informatie volgt.
Lees meer over Mark
Ron Ben-Amotz

Dierenarts Specialist Dip. ECVS

Ron Ben-Amotz

Chirurgie & Orthopedie

Ron Ben-Amotz is board certified in chirurgie (ACVS en ECVS) van de gezelschapsdieren en ook board certified in ‘sports medicine and rehabilitation’ (DACVSMR). Ron heeft van 2006 tot en met 2019 in de VS gewerkt waar hij verantwoordelijk was voor verschillende klinieken. Hij heeft in de VS ook zijn internships en residency gevolgd voordat hij (eerst in Texas en vervolgens in Philadelphia ) als specialist, sinds 2012, aan het werk is gegaan. Eind 2019 is hij met vrouw en kinderen teruggekeerd naar zijn geboorteland Israël. Daar is hij hoofd van de afdeling orthopedie aan de veterinaire faculteit in Jerusalem. Maar werken in het buitenland bleef trekken en daarom is hij nu elke maand in Nederland bij ED Hart van Brabant. In onze kliniek komt hij in een overlap van twee weken, 8-10 dagen, ons chirurgische team versterken. U krijgt updates van zijn aanwezigheid via onze nieuwsbrieven, website en social media. Ron is beschikbaar voor alle chirurgie, al ligt zijn grootste expertise bij de orthopedie, variërend van acute trauma’s tot arthroscopie en TPLO. Verder is Ron beschikbaar voor patiënten die met chronische sportblessures en uitdagende rehabilitatie te maken hebben. In zijn vrije tijd is Ron te vinden ons koude Nederlandse water of op de fiets trainend voor zijn volgende triatlon of iron man race.
Lees meer over Ron
Onze medewerkers

Facebookberichten