Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant

Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant

Welkom bij Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant

In het Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant kunt u terecht voor specialistische zorg en spoed hulp voor uw huisdier. Ons team van dierenartsen en specialisten staat elke dag klaar om uw huisdier de best mogelijke zorg te bieden. Wij beschikken over moderne medische faciliteiten in ons goed uitgeruste dierenziekenhuis.

Indien uw huisdier klachten vertoont, waarvoor uw eigen dierenarts geen verdere mogelijkheden tot onderzoek of behandeling heeft of die spoedhulp vereisen, kan uw dierenarts u doorverwijzen naar een Evidensia Dierenziekenhuis.

Uitgelicht - Neurologie

Neurologie voor dieren, wat komt daarbij kijken? Onze specialisten vertellen er alles over, van mogelijke behandelingen tot aan de ontwikkelingen binnen neurologie zelf.


Bekijk video


Wat kan Dierenziekenhuis Hart van Brabant voor u betekenen?

Bij ons kunt u terecht voor:

 • Chirurgie en Orthopedie (operaties van botten, gewrichten en weke delen)
 • Interne geneeskunde (niet-chirurgische onderzoeken en behandelingen)
 • Medische Beeldvorming (MRI-scan, Röntgenologie, echografie, CT scan, scopiën)
 • Oncologie (onderzoek en behandeling van kankerpatiënten)
 • Tandheelkunde (afgebroken tanden, kronen, beugels etc.)
 • Cardiologie/pulmonologie (onderzoek en behandeling van hart- en longproblemen)
 • Neurologie (hersenen, het ruggenmerg, de zenuwen en de spieren die daardoor worden aangestuurd)
 • Dermatologie (lastig te genezen of terugkerende aandoeningen van de huid en oren)
 • Fysiotherapie en revalidatie (diverse vormen van fysiotherapie, zoals hydrotherapie, loopbandbegeleiding, medical taping etc.)
 • Anesthesiologie (sedatie en narcose)
 • Opname en onderzoek (voor patiënten die een langdurige of intensieve behandeling nodig hebben)
 • Vogels en bijzondere dieren
  Per 1-10-2023 nemen wij geen nieuwe patiënten voor deze discipline meer aan
 • 24 / 7 spoed

Onze recensies

alexandra bernabela

5

Op de nacht waar mijn lieve cavia patrick in mijn handen was overleden tijdens dat ik probeerde hun te bereiken. Hun naamde snel op alleen konde ze weinig voor hem betekenen Subhanallah. Ze waren heel empatisch vanaf begin tot eind. Dezelfde nacht bracht ik zijn lichaam op opgeslagen te worden want bij cavia gaan rig mortis heel snel, lieve patrick zijn lichaam was al na 1 uur opgezwollen zijn buik. Gedurende dag hadden ze mij gebeld en nagevraagd hoe het ging en probeerde mij gerust te stellen dat het niet mijn schuld was. De hele process liep soepel voor lieve patrick en ik mag deze week zijn as ophalen. Ik kreeg zelf binnen 2 dagen post met patricks zijn pootjes van hun. Dat had ik oprecht niet verwacht en was hartscheurende een lieve gebaar Alhamdoellilah. Ik Ben oprecht dankbaar voor de mooie woorden en steun van deze ziekenhuis gekregen. Moge Allah Swt jullie beschermen en gezegenen voor alle mooeie daden, werk die jullie doen voor ons als dieren eigenaar en de dieren. Hartelijk bedankt. Alhamdoellilah 🤲🏾

Sylvia Zondervan - Engelbracht

5

Gisteren onze lieve franse bull bij jullie gebracht voor mri. Helaas konden jullie ons geen goed nieuws brengen. Maar super tevrede over hoe jullie met ons en onze lieve zoe om zijn gegaan . Alles wordt duidelijk overlegd en zijn goed op de hoogte gehouden . Arts Michelle is daar echt een toppertje geweest voor ons . Djwww daarvoor .fam zondervan

Monique Hop

5

Wij werden met onze Franse Bull van 5 jaar naar Waalwijk verwezen ivm een mogelijke hernia. Na de MRI bleek het een hersentumor, en een dag later hebben we hem moeten laten inslapen. Wat zijn wij blij geweest met de zorg, de aandacht en de rust waarmee jullie ons geholpen hebben. Jullie hebben alles gedaan wat jullie konden! Ik had zo te doen met de neuroloog (dhr. Bergknut) omdat hij iedere keer met slecht nieuws kwam. En hij bleef vriendelijk, en meegaand. Ja ze zijn prijzig, alleen vertellen ze je van te voren wat je kunt verwachten. Ze doen niks zomaar zonder overleg. Ondanks een hele verdrietige aangelegenheid, heel blij dat wij bij jullie zijn geweest!

Luuk Verwijmeren

5

Fantastische zorg, personeel met een goed hart. Buiten dat een goede indicatie van de kosten en het allerbelangrijkste zeer goede zorg die dan noodzakelijk is voor je huisdier. Bedankt voor het vieren van zijn verjaardag!

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  De hele dag open
 • Dinsdag
  De hele dag open
 • Woensdag
  De hele dag open
 • Donderdag
  De hele dag open
 • Vrijdag
  De hele dag open
 • Zaterdag
  De hele dag open
 • Zondag
  De hele dag open

Medewerkers

Jiske l'Ami

Dierenarts Specialist

Jiske l'Ami

Anesthesiologie

Mijn naam is Jiske, binnen Evidensia ben ik werkzaam als dierenarts-anesthesioloog. Ook in Dierenziekenhuis Hart van Brabant maak ik deel uit van het team in de operatiekamers, om hoogwaardige zorg te leveren als uw dier een anesthesie of sedatie (roesje) nodig heeft voor een operatie of voor beeldvorming (MRI / CT / röntgen). Op deze manier kunnen ook de patiënten met een hoger anesthesierisico wegens hun leeftijd of een specifiek probleem aan bijvoorbeeld hart, nieren of lever zo veilig mogelijk behandeld worden. Maatwerk leveren, waarbij het dier zo min mogelijk last van zowel de operatie als de anesthesie zelf heeft, is wat ik het leukst vind van mijn vakgebied. Ik heb ruim 11 jaar op de faculteit diergeneeskunde in Utrecht gewerkt als anesthesist. Daar heb ik mijn opleiding tot specialist veterinaire anesthesiologie doorlopen en het Europees specialistenexamen heb ik inmiddels voor de helft behaald. In mijn vrije tijd is ben ik het liefst buiten, weer of geen weer. Met twee jonge kinderen, een hond en twee paarden is daar ook altijd genoeg te beleven.
Lees meer over Jiske
Ellen Dijkstra

Dierenarts

Ellen Dijkstra

Anesthesie in opleiding

Informatie volgt. 
Lees meer over Ellen
Mark Dirven

Dierenarts Specialist Dip. ECVIM-CA

Mark Dirven

Cardiologie

Informatie volgt.
Lees meer over Mark
Pam Hooijmayer

Dierenarts

Pam Hooijmayer

Spoed & Cardiologie

Informatie volgt.
Lees meer over Pam
Onze medewerkers