Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant

Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant

Doorverwijzen

Indien het geen spoed is, kunt u direct verwijzen via het doorverwijsformulier of direct online een afspraak inplannen.

Afspraak maken


Bij gebruik van het formulier:

Formulier dient ingevuld te worden door de verwijzende dierenarts. Neem in geval van spoed direct contact op met het dierenziekenhuis via 0416 - 745 414.

*LET OP! Indien u doorverwijst voor alleen een modaliteit MRI/CT/scopie/röntgen (dus een onderzoek zonder poliafspraak) neem dan telefonisch contact met ons op voordat u uw patient naar ons verwijst, om met een van onze dierenartsen te overleggen.

Let op: verplicht veld!
Wij streven er naar uw patiënt-eigenaar binnen 24-48 uur te bellen om een verwijsafspraak in te plannen op onze poli. Bij aanvragen in het weekend kan het langer duren.

Onze recensies

alexandra bernabela

5

Op de nacht waar mijn lieve cavia patrick in mijn handen was overleden tijdens dat ik probeerde hun te bereiken. Hun naamde snel op alleen konde ze weinig voor hem betekenen Subhanallah. Ze waren heel empatisch vanaf begin tot eind. Dezelfde nacht bracht ik zijn lichaam op opgeslagen te worden want bij cavia gaan rig mortis heel snel, lieve patrick zijn lichaam was al na 1 uur opgezwollen zijn buik. Gedurende dag hadden ze mij gebeld en nagevraagd hoe het ging en probeerde mij gerust te stellen dat het niet mijn schuld was. De hele process liep soepel voor lieve patrick en ik mag deze week zijn as ophalen. Ik kreeg zelf binnen 2 dagen post met patricks zijn pootjes van hun. Dat had ik oprecht niet verwacht en was hartscheurende een lieve gebaar Alhamdoellilah. Ik Ben oprecht dankbaar voor de mooie woorden en steun van deze ziekenhuis gekregen. Moge Allah Swt jullie beschermen en gezegenen voor alle mooeie daden, werk die jullie doen voor ons als dieren eigenaar en de dieren. Hartelijk bedankt. Alhamdoellilah 🤲🏾

Monique Hop

5

Wij werden met onze Franse Bull van 5 jaar naar Waalwijk verwezen ivm een mogelijke hernia. Na de MRI bleek het een hersentumor, en een dag later hebben we hem moeten laten inslapen. Wat zijn wij blij geweest met de zorg, de aandacht en de rust waarmee jullie ons geholpen hebben. Jullie hebben alles gedaan wat jullie konden! Ik had zo te doen met de neuroloog (dhr. Bergknut) omdat hij iedere keer met slecht nieuws kwam. En hij bleef vriendelijk, en meegaand. Ja ze zijn prijzig, alleen vertellen ze je van te voren wat je kunt verwachten. Ze doen niks zomaar zonder overleg. Ondanks een hele verdrietige aangelegenheid, heel blij dat wij bij jullie zijn geweest!

Luuk Verwijmeren

5

Fantastische zorg, personeel met een goed hart. Buiten dat een goede indicatie van de kosten en het allerbelangrijkste zeer goede zorg die dan noodzakelijk is voor je huisdier. Bedankt voor het vieren van zijn verjaardag!

Corné

5

Hond geopereerd aan de knie i.v.m. een gescheurde kruisband. Ik ben iedere keer vriendelijk te woord gestaan, heb rustig mijn vragen kunnen stellen en was steeds op de hoogte van wat er ging gebeuren. Al met al, goede en vriendelijke service en je kunt met een gerust hart je huisdier hier laten behandelen.

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  De hele dag open
 • Dinsdag
  De hele dag open
 • Woensdag
  De hele dag open
 • Donderdag
  De hele dag open
 • Vrijdag
  De hele dag open
 • Zaterdag
  De hele dag open
 • Zondag
  De hele dag open

Medewerkers

Jiske l'Ami

Dierenarts Specialist

Jiske l'Ami

Anesthesiologie

Mijn naam is Jiske, binnen Evidensia ben ik werkzaam als dierenarts-anesthesioloog. Ook in Dierenziekenhuis Hart van Brabant maak ik deel uit van het team in de operatiekamers, om hoogwaardige zorg te leveren als uw dier een anesthesie of sedatie (roesje) nodig heeft voor een operatie of voor beeldvorming (MRI / CT / röntgen). Op deze manier kunnen ook de patiënten met een hoger anesthesierisico wegens hun leeftijd of een specifiek probleem aan bijvoorbeeld hart, nieren of lever zo veilig mogelijk behandeld worden. Maatwerk leveren, waarbij het dier zo min mogelijk last van zowel de operatie als de anesthesie zelf heeft, is wat ik het leukst vind van mijn vakgebied. Ik heb ruim 11 jaar op de faculteit diergeneeskunde in Utrecht gewerkt als anesthesist. Daar heb ik mijn opleiding tot specialist veterinaire anesthesiologie doorlopen en het Europees specialistenexamen heb ik inmiddels voor de helft behaald. In mijn vrije tijd is ben ik het liefst buiten, weer of geen weer. Met twee jonge kinderen, een hond en twee paarden is daar ook altijd genoeg te beleven.
Lees meer over Jiske
Ellen Dijkstra

Dierenarts

Ellen Dijkstra

Anesthesie in opleiding

Informatie volgt. 
Lees meer over Ellen
Mark Dirven

Dierenarts Specialist Dip. ECVIM-CA

Mark Dirven

Cardiologie

Informatie volgt.
Lees meer over Mark
Pam Hooijmayer

Dierenarts

Pam Hooijmayer

Spoed & Cardiologie

Informatie volgt.
Lees meer over Pam
Onze medewerkers

File size

Attached files exceeds limit, please remove a file and try again