Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant

Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant

Onze medewerkers
Femke Bouw

Dierfysiotherapeute

Femke Bouw

Dierenziekenhuis: Hart van Brabant

Sinds januari 2019 ben ik werkzaam bij het Evidensia Dierenziekenhuis ‘Hart van Brabant’. Tijdens mijn studie die ik eind 2018 afgerond heb, heb ik stage mogen lopen bij Claudi Leijten. Na mijn afstuderen in Barneveld ben ik dan ook door haar uitgenodigd om als dierenfysiotherapeut het team te komen versterken. Mijn passie is het terugwinnen van plezier in bewegen bij uw hond of kat. Hierbij ik streef naar de optimale levenskwaliteit en een harmonie tussen fysieke- en geestelijke welzijn.

Binnen de dierfysiotherapie worden er meerdere behandeltechnieken toegepast om gezondheidsproblemen rondom het houdings- en bewegingsapparaat te kunnen behandelen. Na mijn studie heb ik verschillende nascholingen gevolgd waaronder dry-needling en hydrotherapie voor gezelschapsdieren. Naast mijn werkzaamheden bij het Evidensia Dierenziekenhuis ‘Hart van Brabant’ ben ik werkzaam als humaan fysiotherapeut en rijd ik met mijn auto rond voor het behandelen van gezelschapsdieren maar ook paarden bij u aan huis. Als fysiotherapeut sta ik ingeschreven bij het KNGF en NVFD en zal ik mezelf blijven ontwikkelen en verder specialiseren.

Ook thuis is het een beestenboel, er lopen twee katten en een hond rond. Daarnaast heb ik een paard gestald om een van mijn grootste hobby’s te kunnen beoefenen. Het trainen van paarden, van jong tot oud, van de eerste stappen tot hoger niveau.