Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant

Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant

Onze medewerkers
Quinten van Koulil

Dierenarts Specialist i.o. - Resident ECVN

Quinten van Koulil

Neurologie & Neurochirurgie

Dierenziekenhuis: Hart van Brabant

Mijn naam is Quinten van Koulil, ik ben in 2019 afgestudeerd aan de Universiteit van Gent. Tijdens mij studie bleef de disicpline van neurologie mij continue fascineren en bleef mijn behoefte naar kennis en verdieping hierin groeien. Na iets minder dan een jaar in de eerstelijnskliniek de Langstraat te hebben gewerkt begon ik aan mijn rotating internship in het ziekenhuis Hart van Brabant. Na een leuke en leerzame periode heb ik de kans gekregen om mij aan te sluiten bij het leuke team en gemotiveerde team van de afdeling neurologie, om zo mezelf verder te blijven ontwikkelen en mijn kennis te verdiepen op het gebied van de Neurologie. Sinds Januari 2023 ben ik nu ook officieel begonnen aan mijn specialisten opleiding (residency) tot neuroloog (ECVN). 

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sport en het leiden van een healthy lifestyle. Verder doe ik veel leuke dingen met vrienden, reis ik graag en hou ik van wandelen met mijn vriendin en hondje Indy. 

Ik kijk ernaar uit om u en uw huisdier in het ziekenhuis te mogen ontvangen om jullie de beste zorg te kunnen bieden en te helpen waar we kunnen!