Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht

Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht

Medewerkers

Hugo van Oostrom

Dierenarts Specialist Dip. EBVS

Hugo van Oostrom

Anesthesiologie

Functie: Dierenarts Specialist Anesthesiologie Dipl. EBVS Binnen de diergeneeskunde heb ik de allermooiste baan, het op een veilige manier in slaap maken van patiënten, ze op het gewenste moment weer wakker laten worden, en zorgen dat ze zo min mogelijk, of liever nog, geen pijn hebben. Hiermee zet ik mij in om twee van de grootste zorgen van patiënteigenaren weg te nemen, namelijk de angst dat hun dier pijn heeft, of niet goed uit de narcose komt. Ondanks dat we als beroepsgroep best stappen maken, moet het zogenaamde anesthesie risico binnen de diergeneeskunde nog een heel eind naar beneden. Dat laatste kunnen we alleen bereiken door mensen op te leiden in het geven van betere en veiligere anesthesie. Dit laatste is een andere taak waarmee ik mij binnen IVC Evidensia Nederland bezighoud. Er is veel werk te verzetten om op het gebied van anesthesie een inhaalslag te maken en tegelijkertijd mee te groeien met nieuwe ontwikkelingen om patiënten door steeds verder gaande en meer geavanceerde operaties en andere procedures te kunnen loodsen. Deze uitdaging ga ik met vol enthousiasme aan!
Lees meer over Hugo
Joachim Proot

Dierenarts Specialist Dip. ECVS

Joachim Proot

Chirurgie

Functie: Dierenarts Specialist Chirurgie Dipl. ECVS Specifieke interesse voor: Weke delen chirurgie, orthopedie en neurochirurgie Joachim Proot (diplomate ECVS) is in 2001 afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit van Gent. Na zijn afstuderen heeft hij een internship gevolgd in Canada om vervolgens vijf jaar in Engeland gewerkt te hebben. Na het behalen van zijn 'Certificate in Small Animal Surgery' in 2006 ging hij aan de slag in een tweedelijns kliniek in het Verenigd Koninkrijk en volgde daar zijn ECVS specialisatie opleiding. Joachim's interesse ligt bij de weke delen chirurgie, maar in zijn specialisatie-traject heeft hij ook ruime ervaring opgedaan met orthopedie en neuro-chirurgie.
Lees meer over Joachim
Patricia Vester

Dierenarts

Patricia Vester

Chirurgie

Functie: Dierenarts Chirurgie Specifieke interesse voor: Weke delen chirurgie, Endoscopie, spoed en intensieve zorgen. Vanaf 2007 ben ik als dierenarts aan de slag gegaan bij Dierenkliniek Ridderkerk, waarna ik vanaf de oprichting in 2016 bij Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht ben gestart. Na een stevige basis op de opname afdeling met een speciale interesse in de spoed en intensieve zorg patiënten ben ik mij steeds meer gaan focussen in de richting van de weke delen chirurgie. In 2021 ben ik mijn kennis en kunde hierin verder gaan specialiseren door het volgen van het differentiatie traject weke delen chirurgie van de Evidensia Academy en ben ik bezig met het Certificate traject voor weke delen chirurgie van de ESAVS via de Universiteit van Luxemburg. Het opereren en zo zorgen voor een betere levenskwaliteit van onze dieren of het redden van een leven maakt dat ik dit werk zo mooi vind. Naast de operaties voer ik ook verschillende endoscopische onderzoeken uit. Naast het werk op de kliniek ben ik ook moeder van 2 eigenwijze dames en het trotse baasje van onze praktijk mascotte Touffie :-)
Lees meer over Patricia
Marjan Timmer

Dierenarts

Marjan Timmer

Dermatologie

Functie: Dierenarts Dermatologie (Master & Differentiatie) Al van jongs af aan geniet ik enorm van de interactie tussen mens en dier en ben ik gefascineerd door het functioneren van het lichaam in al zijn facetten en in het bijzonder de vele complexe reactiepatronen van de huid. Dit vormt dan ook de reden dat ik de 5-jarige Masteropleiding (EMSAVM) Dermatology aan de ESAVS en het 3-jarige differentiatietraject Dermatologie aan de IVC Evidensia Academy heb gevolgd, daar waar mogelijk deelneem aan dermatologie nascholingen en lid ben van de ESVD (European Society of Veterinary Dermatology). Als dierenarts dermatologie probeer ik de door mij opgedane kennis over het ontstaan, diagnosticeren, behandelen en managen van de vaak chronische huid- en oorklachten bij onze huisdieren, zo duidelijk mogelijk over te dragen aan collega’s en huisdiereigenaren, om zo de waardevolle gezamenlijke levenskwaliteit van mens en dier te verbeteren.
Lees meer over Marjan
Martijn Beukers

Dierenarts Specialist Dip. ECVDI

Martijn Beukers

Diagnostische Beeldvorming

Functie: Dierenarts Specialist Radiologie Dipl. ECVDI Specifieke interesse voor: Diagnostische beeldvorming Martijn Beukers is in 2007 als dierenarts afgestudeerd aan de faculteit in Utrecht. Hierna heeft hij ruim twee jaar in de praktijk gewerkt, waar zijn interesse in de radiologie alsmaar groeide. Daarom is hij in 2010 terug naar de Universiteit in Utrecht gegaan om een opleiding tot specialist veterinaire diagnostische beeldvorming te volgen. In 2013 heeft hij deze opleiding succesvol afgerond en is hij geslaagd voor het Europese specialisten examen. Martijn combineert met veel plezier het werken in de kliniek, het geven van onderwijs en het doen van onderzoek. Hij werkt zelfstandig als radioloog (FOCUS Veterinary Imaging), o.a. voor IVC Evidensia bij Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht en Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant in Waalwijk. Hij geeft binnen IVC Evidensia ook onderwijs en begeleidt zo dierenartsen en assistenten die zich verder willen ontwikkelen binnen de diagnostische beeldvorming. In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om te hardlopen of te schilderen.
Lees meer over Martijn
Tom Boumans

Dierenarts

Tom Boumans

Chirurgie & Diagnostische Beeldvorming

Functie: Diagnostische beeldvorming Specifieke interesse voor: Diagnostische beeldvorming Graag stel ik me aan u voor, mijn naam is Tom Boumans en sinds november 2016 werk ik bij Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht. Van jongs af aan wilde ik al dierenarts worden, dus hier kan ik mijn droom verder waarmaken. Mijn studie volgde ik aan de Faculteit Diergeneeskunde van de Rijks Universiteit van Gent, alwaar ik in 2001 afstudeerde. Ik ben woonachtig in de regio en heb eerder bij een aantal praktijken in Rotterdam gewerkt als dierenarts. Ik heb mij in het bijzonder toegelegd op de echografische onderzoeken van het hart en de buik (echocardiografie en abdominale echografie), waarvoor ik vele nationale (PAOD) en internationale (ESAVS) cursussen heb gevolgd. Daarbij richt ik mij ook op de begeleiding van de cardiologische patiënten en de patiënten interne geneeskunde binnen Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht. Daarnaast verricht ik endoscopische onderzoeken en weke delen chirurgie bij katten en honden.
Lees meer over Tom
Sven van Haesendonck

Dierenarts

Sven van Haesendonck

Diagnostische beeldvorming, Oogheelkunde, Chirurgie

Functie: Diagnostische beeldvorming - oogheelkunde - chirurgie Specifieke interesse voor: Echo(cardio)grafie - cardiologie - oogheelkunde - weke delen chirurgie Ik ben afgestudeerd in 1998 te Gent. Na een trektocht van 1 jaar in zuidelijk Afrika ben ik gestart als dierenarts bij Dierenkliniek Ridderkerk. Al snel trok de echo(cardio)grafie en oogheelkunde mijn aandacht en na het volgen van vele cursussen in binnen- en buitenland zijn deze disciplines sinds 2003 dan ook mijn grootste tijdsbesteding. Sinds 2016 ben ik fulltime werkzaam bij Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht. Samen met mijn partner Marike hebben wij twee kinderen en veel dieren. Ik klus graag en als er nog tijd over is om te sporten dan gaat mijn voorkeur uit naar hardlopen, fietsen en watersporten.
Lees meer over Sven
Kirsten van Bokhorst

Dierenarts Specialist Dip. ECVIM-CA

Kirsten van Bokhorst

Interne geneeskunde

Functie: Dierenarts Specialist Interne Geneeskunde Dipl. ECVIM-CA Na mijn afstuderen in Utrecht heb ik de eerste 5 jaar ervaring opgedaan als allround dierenarts in Noord-Brabant. Omdat ik graag meer wilde leren over inwendige ziekten heb ik daarnaast de ESAVS masteropleiding Internal Medicine voltooid. In 2019 verliet ik de 1e lijns dierenkliniek en kreeg ik de mogelijkheid om de specialistenopleiding te doorlopen bij de Universiteitskliniek in Utrecht, in samenwerking met IVC Evidensia. Begin 2022 heb ik met succes het bijbehorende Europese examen afgelegd en ben hierna als specialist Interne Geneeskunde (Diplomate ECVIM-CA) bij EDZ Barendrecht komen werken. Binnen de interne geneeskunde zie ik patiënten met allerlei soorten problemen; van maag-darmproblemen tot nierfalen of bloedziekten. Mijn grootste interesse ligt bij de endocrinologie oftewel hormoonziekten. Naast mijn werkzaamheden in EDZ Barendrecht doe ik daarom promotieonderzoek bij de Universiteit Utrecht naar afwijkingen in de hypofyse-bijnier-as zoals het syndroom van Cushing. Ook ben ik vanuit de IVC Evidensia Academy betrokken bij het differentiatietraject van de interne geneeskunde.
Lees meer over Kirsten
Lobke van Bergen

Dierenarts

Lobke van Bergen

Oncologie & Interne geneeskunde (Master)

Functie: Dierenarts Oncologie en Interne Geneeskunde (Master) Specifieke interesse voor: Oncologie, hematologie, cytologie Ik ben in 2012 afgestudeerd aan de Universiteit van Gent als dierenarts optie gezelschapsdieren. Aansluitend heb ik een internship gevolgd en ben ik werkzaam geweest in verschillende eerste- en tweedelijnspraktijken. Na een extra 5-jarige opleiding aan de universiteit van Luxemburg (European School for Advanced Veterinary Studies) mag ik de titel voeren van Master in the Internal Medicine and Oncology. Naast oncologie heb ik bovendien een speciale interesse in hematologie en cytologie. Onder begeleiding van een patholoog heb ik hierin een jaar lang extra ervaring kunnen opdoen in een veterinair laboratorium. Dit heeft mij het grote voordeel opgeleverd dat ik alle hematologie en cytologie stalen direct in huis kan beoordelen. Sinds juli 2018 ben ik werkzaam bij Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht waar ik mij dus ook hoofdzakelijk richt op oncologie patiënten en de beoordeling van cytologie en hematologie stalen. Door middel van bijscholingen en nauw contact met andere oncologen blijf ik zo goed mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de oncologie. Zo kan er voor ieder dier met kanker een advies op maat worden gegeven. Verder ben ik lid van het ESVONC (European Society of Veterinary Oncology) en maak ik deel uit van de IVC Evidensia Oncologie Werkgroep.
Lees meer over Lobke
Floor Lugten

Dierenarts

Floor Lugten

Oncologie

Functie: Dierenarts Oncologie Als kind had ik altijd huisdieren om me heen en daarom wist ik dan ook van jongs af aan dat ik dierenarts wilde worden, iets anders kon ik me niet voorstellen. In de laatste jaren van mijn middelbare schooltijd liep ik op zaterdagen al mee bij een dierenkliniek en sindsdien ben ik niet afgeweken van mijn droom. In 2014 is het mij gelukt en ben ik met grote onderscheiding afgestudeerd aan de Universiteit van Gent als dierenarts optie gezelschapsdieren. Na zowel in grote als kleine eerstelijnspraktijken te hebben gewerkt, heb ik in 2022 de overstap gemaakt naar de afdeling oncologie van het Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht. De oncologie is een interessant en uitdagend vakgebied dat volop in ontwikkeling is en waarbij een goede begeleiding van u als eigenaar en uw dier tijdens de behandelingen voorop staat. Het belang hiervan heb ik zelf ervaren toen mijn eigen kat in 2018 succesvol chemotherapie kreeg. Dit vormt voor mij een extra drijfveer om samen met u de best passende zorg te bieden aan uw dier.
Lees meer over Floor
Raisa Englebert

Dierenarts

Raisa Englebert

Opname, Intensieve zorg en Oncologie

Functie: Dierenarts Opname, Intensieve zorg & Oncologie Na mijn studie diergeneeskunde in Utrecht heb ik met veel plezier ervaring op gedaan in de eerstelijns diergeneeskunde. Na een aantal jaar begon het toch te kriebelen en ben ik overgestapt naar het Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht om mij meer te kunnen richten op de intensievere zorg en opwerking van patiënten. Daarnaast ben ik in 2020 ook gestart op de afdeling oncologie.  Ik vind het een uitdaging om samen met ons team de beste zorg en behandeling te geven aan onze patiënten en hecht belang aan duidelijke en heldere communicatie met u als eigenaar.
Lees meer over Raisa
Vivian van Essen

Dierenarts

Vivian van Essen

Kaakchirurgie & Stomatologie

Functie: Dierenarts Kaakchirurgie en Stomatologie Specifieke interesse voor: Meer complexe tandheelkundige en kaakchirurgische behandelingen bij honden en katten In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, waarna ik direct als dierenarts bij het Dierenziekenhuis Gorinchem aan de slag ben gegaan. Ik was hier door stages en werk als student assistent al kind aan huis. Als dierenarts mocht ik me daar vanaf begin af aan verdiepen in de tandheelkunde bij honden en katten. Uiteindelijk heb ik me dankzij het driejarige differentiatietraject Tandheelkunde en Kaakchirurgie bij de Evidensia Academy (onder leiding van Frans Knaake) volledig toe kunnen leggen op deze mooie discipline. Hierna heb ik in 2023 de overstap kunnen maken naar het EDZ Barendrecht. Gebitsproblemen bij huisdieren geven vaak ongemerkt veel pijn en ongemak. Het is daarom zeer dankbaar om een patiënt van deze problemen te verlossen. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn man en twee kinderen op stap. Verder houd ik van hardlopen en kan ik genieten van goede muziek, zowel thuis als op een concert of een festival.
Lees meer over Vivian
Lorenzo Pillin

Dierenarts

Lorenzo Pillin

Orthopedie & Neurochirurgie

Functie: Dierenarts Orthopedie en Neurochirurgie Specifieke interesse voor: Orthopedische chirurgie, CT-scan en chirurgie Bekijk CV Mijn naam is Lorenzo Pillin. Geboren uit een Italiaanse vader en een Belgische moeder. Tijdens mijn jeugd kreeg ik het beste van de beide culturen mee. Genieten van lekker eten, wijn en speciale biertjes zijn dingen die er met de paplepel zijn in gegoten. Als kind, wonende op het platteland, droomde ik altijd van een baan als voetballer in combinatie met het boeren leven. Uiteindelijk werd ik dierenarts. Mijn studie diergeneeskunde heb ik afgerond aan de faculteit in Gent. Daarna heb ik een internship (pre-specialisatie) gevolgd aan de faculteit in Utrecht (2000) en een 3 jarige specialisten opleiding (ECVS) bij Dr. Diplomate Luc Janssens in Anubis (Antwerpen/België). Na deze opleiding ben ik in Nederland gaan werken. Eerst in Dierenziekenhuis Rotterdam en vervolgens als mede-eigenaar in de kliniek voor specialistische diergeneeskunde in Rotterdam. Sinds 2016 werk ik met veel plezier en passie hier in Barendrecht en ben ik hoofd van het orthopedie team. Al vele jaren ben ik lid van AOVET en ESVOT
Lees meer over Lorenzo
Nele Walschot

Dierenarts

Nele Walschot

Orthopedie & Neurologie

Functie: Dierenarts Orthopedie en Neurologie Specifieke interesse voor: Orthopedie Op vierjarige leeftijd wist ik zeker dat ik later "dierendokter" wilde worden! Die droom werd werkelijkheid in 2002 aan de universiteit diergeneeskunde in Gent. Daar werkt ik twee jaar bij de dienst orthopedie en medische beeldvorming. Toch merkte ik dat mijn hart bij de praktijk lag. Sindsdien doe ik grotendeels orthopedie. Het pijnvrij krijgen van dieren is voor mij telkens weer een belangrijk doel. Met constante bijscholingen en congressen hoop ik elke dag een betere dierenarts te worden. Met dit doel voor ogen, ben ik binnen IVC Evidensia een drie-jarige differentiatiecursus neurologie gestart. Ik ben erg blij om u vanaf nu van dienst te kunnen zijn bij Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht. Ik ben gezegend met een mooi gezin met 3 jongens en ben daarnaast op vrijwillige basis dierenarts van Stichting Egelopvang Zuid-Holland Zuid in Papendrecht. Omdat deze pleegegels veel zorg vragen, hebben wij thuis momenteel enkel vogels, cavia's en geadopteerde konijnen!
Lees meer over Nele
Tobias Debeuf

Dierenarts

Tobias Debeuf

Spoed

Informatie volgt.
Lees meer over Tobias
Tanya van Dommelen

Dierenarts

Tanya van Dommelen

Spoed

Functie: Dierenarts Spoed Net als veel collega's wist ik al als klein meisje dat ik dierenarts wilde worden. Ik ben altijd al veel met dieren bezig geweest. Tijdens mijn middelbare schoolperiode heb ik zowel bij de dierenambulance, als bij een dierenkampje gewerkt. Na het behalen van mijn gymnasium diploma ben ik gestart met de opleiding diergeneeskunde aan de Universiteit Gent (België). In juli 2015 ben ik daar, met onderscheiding, afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren. De eerste jaren na het afstuderen heb ik overal in het land bij verschillende praktijken waarnemingen (en spoeddiensten) gedaan. Ondertussen werk ik alweer een aantal jaar met veel plezier bij de Spoed- en Verwijskliniek in Barendrecht. Op dit moment werk ik voornamelijk als spoedarts. Mijn specifieke interesses gaan uit naar de spoed en intensieve zorgen, de interne geneeskunde en de bijzondere dieren (en dan met name de konijnen). In mijn vrije tijd hou ik me ook bezig met dieren. Thuis lopen er 2 konijnen rond, Fred en Dora. Daarnaast vind ik het leuk om dieren (in het wild) te fotograferen.
Lees meer over Tanya
Miguel Lopes

Dierenarts

Miguel Lopes

Spoed

Informatie volgt.
Lees meer over Miguel
Maria Mastoraki

Dierenarts

Maria Mastoraki

Spoed

Informatie volgt.
Lees meer over Maria
Sascha Oostenbrink

Dierenarts

Sascha Oostenbrink

Spoed

Functie: Dierenarts Spoed Specifieke interesse voor: Spoedgevallen en intensieve zorg Nadat ik ben uitgeloot voor de studie Diergeneeskunde in Utrecht, besloot ik mijn droom tot dierenarts in België achterna te gaan. Na een Bachelor in Antwerpen en een Master in Gent te hebben afgerond, ben ik met onderscheiding afgestudeerd als dierenarts in de gezelschapsdieren. Ik ben gestart op een eerstelijns kliniek, maar heb snel de uitdaging opgezocht in Barendrecht. Sinds 2019 werk ik nu als spoedarts in de Spoed- & Verwijskliniek. Het leuke aan dit werk vind ik dat je van tevoren nooit weet wat je tegen gaat komen en dat elke dag anders is. Ik woon in het mooie Brabant met mijn vriend, kat en hond. Je kan mij in mijn vrije tijd vinden bij mijn 2 Shetlanders, waarmee ik graag een rondje ga mennen in de Biesbosch. Daarnaast volg ik hobbymatig jachttraining met mijn Engelse Springer Spaniël. Ik hoop voor de meeste baasjes dat ze mij niet zullen zien, aangezien ik enkel in de spoed werk. Maar mocht het toch nodig zijn, staan wij dag en nacht voor iedereen klaar.
Lees meer over Sascha
Arianne Pannekoek

Dierenarts

Arianne Pannekoek

Spoed

Functie: Dierenarts spoed In februari 2022 ben ik afgestudeerd in Utrecht en ben ik teruggekeerd naar de Hoeksche Waard. In mijn studententijd heb ik al kennis mogen maken met het Evidensia Dierenziekenhuis in Barendrecht als werkstudent en ik wilde hier na afstuderen dan ook graag blijven werken. Na een korte tussenstop als dierenarts bij Dierenkliniek Ridderkerk ben ik in juni 2022 gestart in het Dierenziekenhuis als spoedarts. Mijn specifieke interesse gaat uit naar spoed en intensieve zorg en de interne geneeskunde.  Ook in mijn vrije tijd ben ik bezig met dieren, thuis heb ik een kat, een prachtige Akita en 17 koikarpers.
Lees meer over Arianne
Willeke van den Boogaard

Dierenarts

Willeke van den Boogaard

Spoed

Functie: Dierenarts Spoed Na mijn studiejaren in Utrecht ben ik terug verhuisd naar Rotterdam. Toen ben ik aan de slag gegaan als dierenarts in Dierenkliniek Ridderkerk. Na een leuk en leerzaam jaar, was ik toe aan de volgende uitdaging. Daarom ben ik als spoedarts begonnen bij Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht. Met name in de avonden, nachten en weekenden sta ik klaar voor u en uw dier.
Lees meer over Willeke
Annemiek Bosma

Dierenarts - Veterinair Clinical Director

Annemiek Bosma

Opname & Intensieve zorg

Functie: Dierenarts Opname en Intensieve zorg en Medisch Clinical director Specifieke interesse voor: Spoed en Intensieve zorg, Interne geneeskunde Het contact met zowel eigenaar als huisdier, er achter komen wat een dier mankeert en de juiste behandeling instellen, dat zijn de dingen die het werk als dierenarts zo boeiend maken. Sinds 2010 ben ik werkzaam als dierenarts gezelschapsdieren. Een leuk en afwisselend beroep met heel veel verschillende facetten. Het onderdeel spoed en intensieve zorg heb ik altijd een zeer interessant onderwerp gevonden. Tijdens mijn studie Diergeneeskunde in Amerika heb ik daarom ook een stage Emergency and Critical Care gevolgd. Bij Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht ben ik voornamelijk werkzaam op de opnameafdeling. Hier draag ik samen met mijn collega’s zorg voor het verder onderzoeken en behandelen van de opgenomen dieren. De spoed en intensieve zorg hangt nauw samen met de interne geneeskunde, daarom volg ik binnen IVC Evidensia momenteel een driejarig intern opleidingstraject tot gedifferentieerd dierenarts Interne Geneeskunde.
Lees meer over Annemiek
Alizée Hendrickx

Dierenarts

Alizée Hendrickx

Opname, Intensieve zorg, Interne geneeskunde

Functie: Dierenarts Opname, intensieve zorg en interne geneeskunde  Het cliché is een feit. Mijn vader is dierenarts dus dat wilde ik ook worden en de rest is geschiedenis. In 2019 studeerde ik af aan de Universiteit van Gent. Na eerst in de eerstelijns ervaring op te doen, wilde ik graag een stapje verder gaan. Zo kwam ik terecht bij Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht waar ik mij voornamelijk bezig hou met opname patiënten. Je kan mij ook zien op de afdeling interne geneeskunde waar ik samenwerk met Dierenarts Specialist Interne Geneeskunde Kirsten van Bokhorst (Dipl. ECVIM-CA). Na meerdere bijscholingen binnen de interne geneeskunde, ben ik in september 2022 gestart met de ESAVS Masteropleiding Internal Medicine. Ik streef naar een transparante communicatie en begeleiding waarbij het welzijn van uw dier centraal staat.nterne geneeskunde
Lees meer over Alizée
Janneke Nieuwehuizen

Dierenarts

Janneke Nieuwehuizen

Opname

Informatie volgt.
Lees meer over Janneke
Sophie Plak

Dierenarts

Sophie Plak

Opname & Intensieve zorg

Functie: Dierenarts Opname en Intensieve Zorg Specifieke interesse voor: Vogels Na het afronden van mijn studie Diergeneeskunde aan de Universiteit Utrecht in 2011 ben ik gestart als eerstelijns dierenarts bij Dierenkliniek Ridderkerk. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met de eerstelijns zorg voor gezelschapsdieren, en ben mij ook meer gaan verdiepen in de geneeskunde van vogels. Na een aantal jaar merkte ik toch dat mijn passie meer ligt bij de spoed en intensieve zorg, en ben zodoende terechtgekomen bij Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht. Ik werk nu voornamelijk op de opnameafdeling, en haal veel voldoening uit het opwerken van ingewikkelde patiënten en het intensieve contact met eigenaren waarvan hun dier langdurig ligt opgenomen. Het werken in een groot team met veel verschillende specialisaties en disciplines vind ik ontzettend leuk en leerzaam, in dit werk raak je immers nooit uitgeleerd! Mijn doel in mijn dagelijks werk is optimale zorg bieden voor alle dieren, met oog voor dier én mens, zodat de eigenaren hun dier met een gerust hart bij ons achterlaten. In mijn vrije tijd ga ik het liefst naar Ameland waar ik geniet van de rust en de natuur en graag lange wandelingen en strandritten te paard maak.
Lees meer over Sophie
Katinka Salden

Dierenarts

Katinka Salden

Opname & Intensieve zorg

Functie: Dierenarts Opname en Intensieve Zorg Specifieke interesse voor: Interne geneeskunde Ik ben afgestudeerd in 2001 aan de Faculteit Diergeneeskunde in Merelbeke, België. Na wat waarnemingen werk ik sinds mei 2002 met veel plezier in Dierenkliniek Ridderkerk. Meestal in Ridderkerk zelf en in Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht. Op werk vlak ligt mijn interesse vooral in de interne geneeskunde. In mijn vrije tijd hou ik van reizen, hardlopen en fotograferen.
Lees meer over Katinka
Theresa Yenen

Dierenarts

Theresa Yenen

Opname

Informatie volgt.
Lees meer over Theresa
Reinier Koops

Clinical Director

Reinier Koops

Functie: Clinical Director Ieder dier verdient de juiste aandacht en behandeling, of dat nou een spoedgeval is of om meer planbare specialistische zorg gaat. Ik vind het dan ook een uitdaging om iedere dag weer de best mogelijke zorg met elkaar te kunnen bieden. Om onze mensen met zoveel passie en kennis te zien werken is echt heel bijzonder en vervult mij met trots. Ik heb mij altijd bij verschillende organisaties bezig gehouden met de bedrijfsvoering en organisatie. Ik vind het dan ook geweldig om met deze ervaring een bijdrage aan Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht te mogen leveren. Daarbij vind ik het samenwerken met eigenaren en andere dierenklinieken enorm belangrijk. We willen hierin dé betrouwbare partner zijn in de zorg voor mens en dier. Het verder ontwikkelen van onze kennis en kunde en het zien groeien van onze medewerkers gaat hierbij hand in hand.
Lees meer over Reinier
Arida Gerdessen - Verheuvel

Clinical director

Arida Gerdessen - Verheuvel

Van origine ben ik paraveterinair en mijn loopbaan begon in 1998 in het Dierenziekenhuis Gorinchem. Vanaf 2016 heb ik diverse leidinggevende posities voor zowel eerste- als tweedelijns dierenklinieken van Evidensia vervuld. Ik haal veel plezier uit het werken en onderdeel zijn van een team, dat samen de beste zorg aan zowel de huisdieren als hun bezorgde eigenaren levert. Ervoor zorgen dat onze medewerkers zich ontwikkelen in hun eigen vakgebied en het beste uit zichzelf halen, vind ik het mooiste dat er is. Ik verheug me enorm aan de slag te gaan bij EDZ Barendrecht! Ik wil graag een positieve bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van dit mooie ziekenhuis.
Lees meer over Arida
Luuk Grandia

Relatiemanager

Luuk Grandia