Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein

Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein

Vandaag: De hele dag open

Medewerkers

Jiske I'Ami

Dierenarts Specialist

Jiske I'Ami

Anesthesiologie

Jiske l’Ami is bij Evidensia werkzaam als dierenarts-anesthesioloog. Ze is deel van het team in de operatiekamers van Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein, om er hoogwaardige zorg te leveren als uw dier een anesthesie of sedatie (roesje) nodig heeft voor een operatie of voor een CT. Op deze manier kunnen ook de patiënten met een hoger anesthesierisico wegens hun leeftijd of een specifiek probleem aan bijvoorbeeld hart, nieren of lever zo veilig mogelijk behandeld worden. Jiske heeft ruim 11 jaar op de faculteit diergeneeskunde in Utrecht gewerkt als anesthesist. Zij heeft daar haar opleiding tot specialist veterinaire anesthesiologie doorlopen en het Europees specialistenexamen inmiddels voor de helft behaald. In haar vrije tijd is ze het liefst veel buiten, weer of geen weer. Met twee jonge kinderen, een hond en twee paarden is daar ook altijd genoeg te doen en te beleven.
Lees meer over Jiske
Rosalie Lotstra

Dierenarts

Rosalie Lotstra

Anesthesiologie, Spoed & Opname

Rosalie Lotstra is werkzaam in zowel het team anesthesie, als het spoed- en opnameteam. Haar interesse ligt bij de “acute zorg”, omdat ze veel uitdaging en voldoening haalt uit het helpen van dieren die ernstig ziek zijn en/of een operatie nodig hebben. Ook het uitstekende teamwork dat voor deze zorg nodig is, past haar goed.  Rosalie werkte een aantal jaar bij verschillende verwijsklinieken en de Universiteitskliniek in Utrecht, waar ze naast brede patiëntenzorg ook onderwijs voor studenten diergeneeskunde verzorgde.  In haar vrije tijd maakt ze graag mooie actieve reizen en onderneemt ze leuke dingen met vrienden en partner.
Lees meer over Rosalie
Marjolein den Toom

Dierenarts Specialist Dip. ECVIM-CA

Marjolein den Toom

Cardiologie

Marjolein den Toom studeerde af als dierenarts aan de Universiteit van Utrecht in 2005. Na ruim 4 jaar werkzaam geweest te zijn in de praktijk keerde ze terug naar de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Hier doorliep ze een algemeen roulantschap en haar specialistenopleiding tot cardioloog, om deze in 2018 met goed gevolg af te ronden. Vanaf juni 2019 werkt ze als specialist cardioloog (EBVS, Europees Veterinair Specialist cardiologie gezelschapsdieren) bij de spoed- en verwijskliniek van Evidensia te Nieuwegein. Haar onderzoeks- en interessegebied omvat o.a. hypertrofische cardiomyopathie (HCM) bij de kat en aangeboren hartaandoeningen en pulmonale hypertensie bij de hond. Haar werk in de praktijk zal ze blijven combineren met haar onderzoek naar de (genetische) achtergrond van aangeboren hartaandoeningen, in samenwerking met onderzoekers van de faculteit diergeneeskunde. Hiernaast verzorgt ze tevens regelmatig lezingen en cursussen voor dierenartsen en paraveterinairen.
Lees meer over Marjolein
Dinand Favier

Dierenarts Specialist in opleiding

Dinand Favier

Cardiologie & Echografie

Dinand Favier specialist cardiologie in opleiding (ECVIM-CA) Na te zijn opgegroeid in het Zeeuwse Goes is Dinand in 2000 begonnen aan de studie diergeneeskunde te Utrecht en in 2006 afgestudeerd met de differentiatie gezelschapsdieren. Zijn meeste dienstjaren na afstuderen heeft hij gewerkt in een grotere kliniek met als kerntaken de echografie en de internistische en cardiologische zorg. Sinds juni 2019 heeft hij zich binnen Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein verder gefocust op de disciplines echografie en cardiologie. Gezien zijn grote interesse in de cardiologie is hij in 2019 gestart met een Mastertraject Cardiologie via de European School of Advanced Veterinary Studies aan de Universiteit van Luxemburg. Zijn gepassioneerde weg binnen de cardiologie heeft er vervolgens toe geleid dat hij in juni 2022 met een 3-jarig traject heeft mogen starten tot Europees erkend veterinair specialist cardiologie. In het kader van dit traject zal hij, naast zijn werkzaamheden in Nieuwegein, ook één dag per week werkzaam zijn binnen de cardiologie afdeling van de universiteitskliniek in Utrecht.
Lees meer over Dinand
Theo van den Herik

Paraveterinair Specialist VTS ECC

Theo van den Herik

Cardiologie

Theo is via het Groenhorst College in Barneveld paraveterinair geworden. Daarna heeft hij de HBO opleiding Diergezondheidszorg en Veehouderij van de Hogeschool Delft doorlopen waarmee hij zijn Ing. titel behaalde. Vervolgens heeft hij tien jaar voor Dierenzorggroep Lek en Linge gewerkt, een eerstelijnspraktijk. Daarna is hij bij de Spoedkliniek Midden Nederland aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht gaan werken. Sinds 2012 is hij binnen de universiteit van baan veranderd en heeft daar tot november 2017 gewerkt op de intensieve zorg afdeling. In november 2013 heeft hij het examen van de Academy of Veterinary Emergency and Critical Care Technicians (AVECCT) gehaald en mag zich sindsdien Veterinary Technician Specialist noemen in de Emergency and Critical Care (VTS ECC). Sinds november 2017 is hij werkzaam voor Evidensia waar hij voor de Evidensia Academy en in de verschillende dierenziekenhuizen werkt.
Lees meer over Theo
Michelle Versluis

Paraveterinair

Michelle Versluis

Cardiologie

Annika Haagsman

Dierenarts Specialist Dipl. ECVS, DVM

Annika Haagsman

Chirurgie

Annika Haagsman is begin 2007 afgestudeerd als dierenarts. Hierna heeft ze anderhalf jaar in verschillende praktijken in Nederland gewerkt. Vervolgens is ze eind 2008 gestart met haar internship/roulantschap op de Universiteit Utrecht. Als vervolg hierop is ze in 2010 begonnen met haar specialisatie tot chirurg welke ze in 2014 heeft afgerond. Hierna heeft ze zich toegelegd op de weke delen chirurgie en in het bijzonder KNO en Urologie. Na een reis om de wereld van 10 maanden in 2017 is ze in een privékliniek aan het werk gegaan als chirurg, maar heeft ze tevens onderwijs gegeven, zowel aan studenten op de Universiteit als postacademisch onderwijs voor dierenartsen. Haar patiëntgerelateerde werk bestaat uit een combinatie het draaien van poli, opereren en scopiëren.
Lees meer over Annika
Imre van der Pasch

Dierenarts

Imre van der Pasch

Chirurgie in opleiding

Imre is in januari 2020 afgestudeerd aan de faculteit voor diergeneeskunde in Utrecht. Zij heeft hierna 8 maanden als spoed-/opnamearts gewerkt en vervolgens een jaar lang een roterend internship gevolgd bij Evidensia Dierenziekenhuis Hart van Brabant. Haar hart ligt bij de chirurgie en zodoende is ze in september 2021 in Nieuwegein op de afdeling spoed-/opname gaan werken waarbij ze ook zorg draagt voor de spoedchirurgie. Buiten het dierenziekenhuis is Imre veel in de sportschool te vinden en houdt ze van actief en sportief bezig zijn. Vrije avonden brengt ze graag door met vrienden en familie. Ook houdt ze erg van reizen en ontdekt graag nieuwe culturen. Imre woont in het gezellige ’s-Hertogenbosch met haar kat Paco.
Lees meer over Imre
Els Albada

Dierfysiotherapeute

Els Albada

Els Albada is in 2018 afgestuurd als dierenfysiotherapeut bij het Aeres Training Centre in Barneveld. Dit is een aanvulling op de humane fysiotherapie, die ze in 2015 heeft afgerond, met als doel om later de opleiding tot dierenfysiotherapeut te gaan volgen. Op dit moment is Els werkzaam als humaan fysiotherapeut in een gezondheidscentrum in Amstelveen. Sinds 2018 combineert ze dit met dierfysiotherapie als ZZP’er. Sinds oktober 2020 is Els werkzaam als dierenfysiotherapeut bij Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein. Els heeft sinds vorig jaar een eigen paard, een inmiddels 4 jarige dressuur merrie. En een eigen hond, een kleine herder-mix, waar ze graag lange wandelingen mee maakt.
Lees meer over Els
Sabine Ros

Dierfysiotherapeute

Sabine Ros

Sabine Ros studeerde in 2018 af als dierenfysiotherapeut bij het Aeres Training Centre in Barneveld. Je mag deze opleiding alleen volgen als je humaan fysiotherapeut bent, daarom is zij in 2011 begonnen aan de opleiding fysiotherapie voor mensen met als doel uiteindelijk dierfysiotherapie.  Op dit moment is zij werkzaam als humaan fysiotherapeut bij een gezondheidscentrum in Nieuwegein en sinds 2018 combineert zij dat met dierfysiotherapie als ZZP'er. Sinds oktober 2019 is zij de dierenfysiotherapeut bij Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein.  Tot vorig jaar heeft Sabine altijd een eigen paard en hond gehad. Op dit moment helaas niet meer maar daarom geniet ze extra van de dieren die zij onder behandeling heeft.
Lees meer over Sabine
Henk van den Broek

Dierenarts

Henk van den Broek

Diagnostische Beeldvorming

Henk van den Broek studeerde Diergeneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Na zijn afstuderen heeft hij gewerkt als dierenarts gezelschapsdieren in de praktijk. Van 2014 tot 2018 is hij in Londen gepromoveerd aan The Royal Veterinary College, University of London op onderzoek naar calcium en fosfaat stoornissen bij katten met chronische nierziekte.  In 2018 keerde Henk terug naar de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht voor de opleiding tot specialist Veterinaire Diagnostische Beeldvorming. Inmiddels heeft hij zijn opleidingstraject afgerond en het theoretisch examen van de specialistenopleiding behaald. Sinds maart 2023 combineert hij zijn werk als universitair docent op de faculteit Diergeneeskunde met een baan bij Evidensia. Bij het Dierenziekenhuis Nieuwegein beoordeelt hij CT en MRI onderzoeken en röntgenfoto's en voert hij verschillende echografische onderzoeken uit.
Lees meer over Henk
Birgit Seubers

Dierenarts

Birgit Seubers

Echografie

Als eerstelijnsdierenarts bleek al snel dat ik niet om mijn affiniteit met radiologie heen kon. De laatste jaren heb ik me steeds meer toegelegd op echografie. Toen ik het aanbod kreeg om met bij het radiologie-team van Dierenziekenhuis Nieuwegein te voegen, hoefde ik hier niet lang over na te denken. Vanaf juni zal ik vier dagen per week klaar staan voor huisdier en eigenaar, en dus ook voor u als verwijzer. Daarbij zal ik mij voorlopig richten op de opgenomen dieren.  Ik weet hoe het is om patiënten door te sturen, laten we samen zorgen voor blije beestjes en tevreden baasjes. Tot zien of tot horens, Birgit
Lees meer over Birgit
Valerie Jonckheer - Sheehy

Dierenarts Specialist Dipl.

Valerie Jonckheer - Sheehy

Gedragsgeneeskunde

MVB MRCVS MSC LAS CERTWEL DIP. ECAWBM (BM) DIP. ECAWBM (AWSEL) Valerie Jonckheer-Sheehy is dierenarts en EBVS Europees Specialist Gedragsgeneeskunde, Diplomate ECAWBM-BM en Diplomate ECAWBM-AWSEL. ‘Op heel jonge leeftijd was ik al gefascineerd door het gedrag en welzijn van dieren. Daarom wilde ik dierenarts worden. Omdat ik als dierenarts het dierenwelzijn wilde verbeteren, specialiseerde ik mij in veterinaire gedragsgeneeskunde (d.w.z. gedragsproblemen bij dieren), dierenwelzijn, ethische gebruik van dieren en dierenwetgeving.’ Gedragsproblemen bij dieren Gedragsproblemen bij dieren leiden vaak tot een verstoring in de relatie met mensen. Dit kan leiden tot frustratie of angst bij de eigenaar en onnodig leed bij het dier, terwijl dit probleem vaak effectief te behandelen en te voorkomen is. ‘Het is bekend dat eigenaren sneller van hun dier af willen wanneer zij gedragsproblemen vertonen – veel meer dan wanneer ze last hebben van andere medische klachten. Als jonge dierenarts kwam ik er dan ook vrij snel achter dat dit één van de meest voorkomende redenen is om een huisdier in te laten slapen. De wetenschappelijke kennis op het gebied van veterinaire gedragsgeneeskunde ontwikkelt sterk in het buitenland. In Nederland staat deze discipline echter nog in de kinderschoenen. Om u te helpen uw dier beter te begrijpen, heb ik mij hierin gespecialiseerd. Mijn doel is de mens-dierband weer te versterken en zowel de eigenaar als zijn huisdier rust te brengen. Daarmee strijd ik tegen de hoofdreden voor euthanasie bij dieren en hoop ik hun welzijn te verbeteren.” EBVS Europees Specialist Gedragsgeneeskunde Een Europees specialist gedragsgeneeskunde, “dierenarts-specialist gedragsgeneeskunde” of “veterinaire gedragsspecialist” is “EBVS® European Veterinary specialist in Behavioural Medicine“. Om Europees Specialist Gedragsgeneeskunde te worden moet een dierenarts eerst een Diplomate worden van de European College of Animal Welfare and Behavioural Medicine (sub-speciality Behavioural Medicine). In Nederland is Valerie Jonckheer de enige met deze beschermde titel. Let er wel op, er zijn wel dierenartsen die zich “gedragskundige dierenarts” enz noemen. Dit zijn wel dierenartsen maar geen specialisten.   In de media →
Lees meer over Valerie
Laura Reifler

Dierenarts Specialist in opleiding

Laura Reifler

Gedragsgeneeskunde

Laura Reifler is -zoals vrijwel elke dierenarts- vanaf jongs af aan al gek op dieren. Deze dierenliefde heeft ertoe geleid dat zij in 2015 haar dierenartsen-diploma heeft gehaald. Tijdens haar ruim 5 jaar werkervaring in een eerstelijns dierenkliniek in Amsterdam is haar interesse voor diergedrag en de relatie die dit heeft met en op het dierenwelzijn sterk gegroeid. Toen de mogelijkheid voorbij kwam om zich te specialiseren in dit onderwerp, wist ze het meteen: dit is haar ding!  De komende jaren zal zij een opleiding volgen tot specialist Veterinaire Gedragsgeneeskunde bij dierenziekenhuis Nieuwegein onder leiding van Dierenarts Specialist Dip. Gedragsgeneeskunde Valerie Jonckheer-Sheehy.  Ze kijkt ernaar uit om zo een bijdrage te kunnen leveren aan het dierenwelzijn en diergezondheid. Media Hoe herken je stress bij je huisdier? Interview met Laura Reifler voor Radar op 4 januari 2022
Lees meer over Laura
Marieke Voorhorst

Dierenarts Specialist Dip. ECVIM-CA

Marieke Voorhorst

Interne geneeskunde

Marieke Voorhorst heeft na haar afstuderen in 2007 enkele jaren bij verschillende gezelschapsdierenklinieken gewerkt als eerstelijns dierenarts. Daarna heeft zij de opleiding tot specialist interne geneeskunde gezelschapsdieren gevolgd aan de Universiteit van Utrecht. Na het behalen van haar Europese diploma in 2018 heeft zij nog een aantal jaar als specialist gewerkt in Utrecht en versterkt nu ons team!
Lees meer over Marieke
Annemieke Wijnberger

Dierenarts

Annemieke Wijnberger

Interne geneeskunde

Annemieke is in 2013 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Daarna heeft ze 6 jaar met veel plezier bij de Dierenzorggroep gewerkt met specifieke interesse in internistische patiënten. Op dit gebied volgt ze momenteel een meerjarige opleiding aan de European School for Advanced Veterinary Studies (ESAVS). Op het Dierenziekenhuis in Nieuwegein zal Annemieke zich bezig houden met de spoedzorg en het behandelen van intensieve opnamepatiënten.
Lees meer over Annemieke
Milou Herfkens

Dierenarts

Milou Herfkens

Interne geneeskunde

Milou Herfkens studeerde in 2013 af aan de Universiteit Gent. Ze heeft zich vanaf het begin van haar carrière toegelegd op de interne geneeskunde en in die hoedanigheid ook bij een andere grote verwijskliniek gewerkt. Op dit moment volgt ze een opleidingstraject van de European School for Advanced Veterinary Studies (ESAVS) en  neemt ze deel aan het differentiatietraject Interne Geneeskunde van de IVC Evidensia Academy. Binnen Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein verzorgt Milou de polikliniek interne geneeskunde.
Lees meer over Milou
Mireille de Jong

Paraveterinair

Mireille de Jong

Interne geneeskunde

Kim van Dam

Dierenarts

Kim van Dam

Kaakchirurgie en Stomatologie

Kim is in 2010 afgestudeerd en heeft haar sindsdien steeds meer op de tandheelkunde toegelegd. In 2020 is Kim gestart met het drie jaar durende differentiatie traject 'tandheelkunde en kaakchirurgie' onder leiding van Frans Knaake, wat ze dit jaar zal afronden. Verder volgt ze diverse (Europese) cursussen en congressen.  Het is geweldig wanneer de dieren zich na de behandeling weer zoveel beter voelen! Honden en katten kunnen vaak ongemerkt erg last hebben van hun gebit; ze weten dit goed voor hun baasjes te verbergen. Kim behandelt o.a. patiënten met standsafwijkingen, afgebroken elementen, kaakfracturen en tumoren. Maar ook patiënten met parodontitis, tandresorptie en andere aandoeningen. Uiteraard krijgen patiënten die een speciale narcose nodig hebben ook de juiste zorg. 
Lees meer over Kim
Esther Lichtenauer

Dierenarts specialist i.o. - Resident ECVN

Esther Lichtenauer

Neurologie & Neurochirurgie

Ik ben begin 2019 afgestudeerd en heb in een eerstelijnspraktijk gewerkt in Amsterdam. Dit beviel goed, maar maakte ook duidelijk dat ik meer verdieping zoek binnen de diergeneeskunde. Het fijne van het internship is dat je, net als op de universiteit, bij alle disciplines enkele weken gaat meedraaien en je zo overal wat extra kennis kunt opdoen. Daarnaast kan je erachter komen waar je interesses liggen binnen de diergeneeskunde. Chirurgie heeft altijd mijn interesse gehad, maar neurologie en stabiliseren van een spoedpatiënt vind ik ook interessant. Ik heb in ieder geval erg veel zin in komend jaar! Mijn vrije tijd breng ik graag door samen met mijn vriend Jesse en onze kat Jazz. Mijn paard Evita krijgt ook de nodige aandacht, en mijn eigen fitheid probeer ik op peil te houden door te hardlopen.
Lees meer over Esther
Arno Roos

Management - Dierenarts

Arno Roos

Oncologie

Arno Roos werkt sinds 1997 in praktijk ‘De Korte Akkeren’ en Veterinair Verwijscentrum Gouda. Arno had al snel de drang om steeds meer te willen begrijpen van het ontstaan en de behandeling van oncologische aandoeningen. Zijn focus ligt dan ook op de klinische oncologie en radiotherapie. In 2012 rondde hij aan de TU Delft succesvol een opleiding tot ‘stralingsdeskundige niveau 3’. In het jaar daarna haalde hij zijn Master of Science Clinical Oncology (humaan) aan de Universiteit van Birmingham. Zijn dissertatie handelde over het gebruik van het serum proteomic profile in de diagnostiek en het monitoren van honden met maligne lymfoom. De resultaten daarvan heeft hij in oktober 2013 gepresenteerd op het VCS congres in Minneapolis. Hij is lid van de Veterinary Cancer Society en de ESVONC. Sinds oktober 2020 werkt Arno Roos in het EDZ Nieuwegein als klinisch oncoloog. Arno zal op vrijdagochtend een oncologiepoli hebben, zodat patiënten terecht kunnen voor diagnostiek, stagering en eventuele (chemotherapeutische) behandeling. Voor oncologische vragen staat zeven dagen per week het mailadres oncologie@edz-nieuwegein.nl ter beschikking.
Lees meer over Arno
Emy Funk

Paraveterinair

Emy Funk

Oncologie

Hendrik-Jan Kranenburg

Dierenarts Specialist

Hendrik-Jan Kranenburg

Orthopedie

Hendrik-Jan Kranenburg werkt als Orthopedisch chirurg en Clinical Director bij het Evidenisa Dierenziekenhuis Nieuwegein. Speciale interesse heeft hij in gewrichtschirurgie (waaronder TPLO, Flo-teugel, patellaluxatie operatie), behandeling van verschillende soorten botbreuken en tussenwervelschijf hernia’s. Hij is in 2012 gepromoveerd op een proefschrift over wervelkolomaandoeningen bij honden. In 2015 heeft hij het praktische gedeelte van de opleiding tot Europees specialist chirurgie (ECVS) afgerond. Als Clinical Director is hij mede verantwoordelijk voor het management van het Dierenziekenhuis. Hij is reviewer voor verschillende internationale wetenschappelijke tijdschriften en auteur van tientallen artikelen en enkele hoofdstukken in tekstboeken. Hij geeft geregeld lezingen op grote nationale en internationale congressen. In zijn vrije tijd geniet hij ervan met zijn vrouw en twee jonge zoons leuke dingen te ondernemen, te sporten (hockey, tennis, fitness en hardlopen) en met vrienden af te spreken. Thuis heeft Hendrik-Jan twee honden.
Lees meer over Hendrik-Jan
Ties Koolen

Dierenarts

Ties Koolen

Chirurgie & Orthopedie

Al vroeg tijdens zijn studie bemerkte Ties een bijzondere interesse voor chirurgie. Na zijn afstuderen in 2012 is hij gaan werken bij een grote kliniek, waar hij zich in zowel de orthopedische- als weke delen chirurgie heeft mogen ontwikkelen door het volgen van diverse opleidingen in zowel binnen- als buitenland. Zijn interesses liggen bij nieuwe chirurgische technieken en minimaal invasieve ingrepen. Om zich te blijven ontwikkelen neemt hij deel aan het meerjarig differentiatietraject chirurgie van de Evidensia Academy. Buiten werktijd brengt hij graag tijd door met zijn gezin of rijdt hij een rondje op de motor, wielrenfiets of mountainbike.
Lees meer over Ties
Kees van Woudenbergh

Dierenarts

Kees van Woudenbergh

Spoedchirurgie

In 2009 is Kees afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan Universiteit Utrecht en gaan werken bij Dierenkliniek IJsselstein. Hier heeft hij zich toegelegd op de weke delen chirurgie. Hij heeft hiervoor diverse opleidingen in binnen- en buitenland gevolgd. Zijn interesses liggen bij spoedchirurgie, tumor chirurgie en minimaal invasieve ingrepen.  Om zich te blijven ontwikkelen neemt hij deel aan het meerjarig differentiatietraject weke delen chirurgie van de Evidensia Academy.  Buiten werktijd brengt hij graag tijd door met zijn gezin, of neemt hij deel aan toertochten met zijn oldtimer, die hij zelf gerestaureerd heeft.
Lees meer over Kees
Myrthe van de Venne

Dierenarts

Myrthe van de Venne

Spoedchirurgie

Na haar afstuderen in 2013 heeft Myrthe enkele jaren in de regio Amsterdam gewerkt alvorens ze voor een ruim jaar naar Chicago, Amerika vertrok om te wonen en werken. Na terugkomst uit Chicago is ze weer teruggekeerd naar de studiestad Utrecht waar ze sinds 2018 met veel plezier woont en werkt. Myrthe haar interesses liggen zowel bij de weke delen chirurgie als bij de orthopedie. Ze volgt op dit moment nascholingen op dit gebied aan de European School of Advanced Veterinary Studies.  Buiten werktijd besteed ze graag tijd met haar gezin en vrienden. Daarnaast kan je haar tegenkomen op de racefiets of hardlopend door de stad.
Lees meer over Myrthe
Ilona Jochems

Dierenarts

Ilona Jochems

Spoedchirurgie

Ilona is in 2015 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar studie en vlak na haar afstuderen heeft ze als vrijwilliger talloze honden en katten geholpen bij verschillende buitenlandse dierenklinieken. Hierna is ze als eerstelijns dierenarts aan de slag gegaan, waarbij ze haar passie voor chirurgie ontdekte. De kans om zich hierin te  verdiepen middels een Europese opleiding, greep ze daarom met beide handen aan. In 2020 heeft Ilona het GP Certificate in Small Animal Surgery behaald. Bij het Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein kunt u Ilona tegenkomen als spoedchirurg tegenkomen. In haar vrijetijd houdt Ilona van reizen, survival runs en gravelbiken.
Lees meer over Ilona
Eline Berghorst

Dierenarts

Eline Berghorst

Spoed & Opname

Informatie volgt.
Lees meer over Eline
Paul Goossens

Dierenarts

Paul Goossens

Spoed & Opname

Informatie volgt.
Lees meer over Paul
Veerle Hertog

Dierenarts

Veerle Hertog

Spoed & Opname

Veerle is in 2018 afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit van Gent. Hierna heeft zij aan dezelfde universiteit een internship gedaan. Omdat zij zich graag verder wilde ontwikkelen in de spoed en intensieve zorgen, heeft ze daarna gedurende een jaar aan de Universiteit van Luik gewerkt, waar ze zich volledig heeft toegelegd op deze disciplines. Hierna is zij in november 2020 begonnen in het spoed- en opnameteam van het Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein, waar zij steeds voor u en uw huisdier klaar staat.
Lees meer over Veerle
Charlotte van der Horst

Dierenarts

Charlotte van der Horst

Spoed & Opname

Informatie volgt.
Lees meer over Charlotte
Masja Klarenbeek

Dierenarts

Masja Klarenbeek

Spoed & Opname

Masja heeft een brede interesse binnen de diergeneeskunde. Of het nu gaat om internistische patiënten, spoedzorg, dermatologie, tandheelkunde, konijnen- of knaagdierenzorg. Daarom heeft Masja er al lang geleden voor gekozen om het werk in de eerstelijns praktijk te combineren met de spoedkliniek. Ze houdt erg van het dynamische werk in de spoed, één dienst per week, en werkt ook met veel plezier in een eerstelijns praktijk in Utrecht. Thuis woont ze met haar gezin en haar katten en konijnen.
Lees meer over Masja
Sofia Korver

Dierenarts

Sofia Korver

Spoed & Opname

Informatie volgt.
Lees meer over Sofia
Femke Meijer

Dierenarts

Femke Meijer

Spoed & Opname

Informatie volgt.
Lees meer over Femke
Joshua de Vos

Dierenarts

Joshua de Vos

Spoed & Opname

Informatie volgt.
Lees meer over Joshua
Sonja de Wit

Dierenarts

Sonja de Wit

Spoed & Opname

Informatie volgt.
Lees meer over Sonja
Wendy van der Wind

Clinical director

Wendy van der Wind

Functie: Clinical Director Ik krijg energie van het zien groeien en bloeien van medewerkers. In ben trots op ons dierenziekenhuis en met name op de medewerkers die hier fantastische diergeneeskundige zorg aanbieden. Dat ik hier een bijdrage aan mag leveren en de verantwoording mag dragen vind ik fantastisch. Ik ben immers ook een dierenvriend en super trots op de diergeneeskunde die wij kunnen bieden en we ook nog steeds verder ontwikkelen naar een hoger en hoger niveau.
Lees meer over Wendy
Jacqueline van der Bijl

Praktijkmanager

Jacqueline van der Bijl

Joy van Hagen

Officemanager

Joy van Hagen