EDZ Den Haag

Evidensia Dierenziekenhuis Den Haag

Vandaag: 06:30 ­- 23:00

Afdelingen

Bij Evidensia Dierenziekenhuis Den Haag kunt u terecht bij de volgende afdelingen:

Onze recensies

Natalie De Coninck

5

Heel fijn. Natuurlijk schrik je van de prijzen, maar ik denk dat we er meer aan moeten wennen dat dierenartsen nou eenmaal ook een reëel salaris mogen verdienen en dat dieren serieus geld kunnen kosten. Heel aardige en kundige artsen, die uitgebreid de tijd nemen en je heel goed informeren.

Bob van der Aar

4

Vriendelijk personeel en arts, geduldig, maar overtuigend dat inslapen beste optie was, hoe moeilijk ik het er ook mee had, waarschijnlijk zoals zovele. R.I.P Blue-eye. En nog bedankt voor kaartje.

Sanne de Laater

5

Absoluut aan te raden! Wij zijn met spoed op zondag middag langs gegaan met onze zieke kitten van ruim 5 maanden. Vrijdag waren we bij de eigen dierenarts weggestuurd met een kat met verhoging onder het mom ‘gaat wel over binnen een paar dagen’. Zondag hadden we een verzwakt katje dat niet eens meer ergens op/af kon springen. Gebeld en we mochten gelijk langs komen. Super warm ontvangen en gelijk geholpen. In vergelijken met onze dierenarts voelde we ons hier enorm serieus genomen. Blijkbaar zijn er 3 ziektes die kittens kunnen hebben met deze klachten. Direct alles onderzocht, zowel bloedonderzoek als echo van zijn buikje. Uiteindelijk bleek onze kat levensbedreigend ziek te zijn. Ze hebben hem direct de benodigde hulp gegeven die hij nodig had en ons super goed geadviseerd over behandeling en vervolgstappen. Hele prettige mensen en ook super lief voor onze kitten. Ja het zijn andere prijzen dan een dierenarts. Maar daar krijg je specialisten voor terug met super goede zorg. Ze houden je van te voren goed op te hoogte van wat het gaat kosten als je langs komt, maar ook wat de verdere onderzoeken gaan kosten en wat ze adviseren. Als wij op onze dierenarts hadden vertrouwd, was onze kat overleden. Door de hulp van deze fantastische mensen heeft hij nog een kans. Ook voor verder behandeling gebeld of we het dossier konden delen met de locatie van de behandeling. Deze had ik met 1 minuut in mijn mail. Deze dierenkliniek onwijs dankbaar voor de goede zorgen!

Patricia Winkels

5

Met spoed naar deze kliniek gegaan aangezien mijn kat een brokje in haar luchtpijp had zitten. Ze is direct geholpen en dankzij de lieve arts en assistente heeft ze het gered en maakt ze het goed. Natuurlijk is de prijs schrikken maar het is ook een spoedkliniek en ze hebben echt een liefde voor dieren! Dank je wel!

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  06:30 ­- 23:00
 • Dinsdag
  06:30 ­- 23:00
 • Woensdag
  06:30 ­- 23:00
 • Donderdag
  06:30 ­- 23:00
 • Vrijdag
  06:30 ­- 23:00
 • Zaterdag
  06:30 ­- 23:00
 • Zondag
  06:30 ­- 23:00

Medewerkers

Maty Looijen

Dierenarts Specialist Dip. EDVDI

Maty Looijen

Radiologie

Maty is in 2013 afgestudeerd Diergeneeskunde. Na drie jaar gewerkt te hebben in twee grote klinieken in Duitsland is zij teruggekeerd naar Nederland waar zij in een gemengde praktijk gezelschapsdieren en paard heeft gedaan en bij Evidensia Veterinair Centrum Honselersdijk gewerkt heeft. Van 2019 tot 2022 heeft zij de opleiding Diagnostic Imaging gevolgd op de Royal Veterinary College in het Verenigd Koninkrijk. In Januari 2023 is ze toegelaten tot de European College of Veterinary Diagnostic Imaging als diplomate. Maty’s interesses liggen zowel binnen de gezelschapsdieren- als paardengeneeskunde. Maty’s uitdaging binnen de groep is het creëren van een brug tussen alle dierenartsen vanuit alle hoeken van hun specialisatie en vanuit elke hoek van het land.
Lees meer over Maty
Lotte van Putten

Dierenarts

Lotte van Putten

Diagnostische beeldvorming

Informatie volgt.
Lees meer over Lotte
Frans Knaake

Dierenarts Specialist

Frans Knaake

Kaakchirurgie & Stomatologie

Frans Knaake is afgestudeerd als dierenarts voor gezelschapsdieren in 1989 te Utrecht. Na het afstuderen is hij lange tijd werkzaam geweest als asieldierenarts en in zijn eigen gezelschapsdierenpraktijk in Scheveningen. In de periode 2003-2009 heeft hij als eerste Nederlandse dierenarts een internationaal opleidingstraject voor specialisatie in de veterinaire tandheelkunde en kaakchirurgie afgerond. Hij geeft sinds 2004 nascholingscursussen veterinaire tandheelkunde zowel aan dierenartsen als aan assistentes/paraveterinairen. Hij is auteur en medeauteur van een groot aantal veterinaire tandheelkundige artikelen. Op 1 september 2018 is hij in dienst getreden bij IVC Evidensia. Tevens is hij als docent verbonden aan de IVC Evidensia Academy. Hij geniet dagelijks van zijn twee Golden Retrievers Fleur en Nickey.
Lees meer over Frans
Govert van der Peijl

Dierenarts Specialist

Govert van der Peijl

Orthopedie & Neurologie

Govert van der Peijl is een door IVC Evidensia erkend Specialist Chirurgie voor Gezelschapsdieren. Hij studeerde af als dierenarts in 1995 en heeft daarna tot en met 2002 gewerkt in een grote drukke gezelschapsdierenkliniek, waar hij zich bezighield met de chirurgie. In 2003 heeft hij in meerdere klinieken in Nederland als freelance chirurg gewerkt. Van 2002 tot begin 2019 is hij werkzaam geweest in de Specialisten Dierenkliniek Binnenhof waar hij mede-eigenaar van de kliniek was.  In 2005 is hij begonnen aan zijn opleiding tot Europees Specialist Chirurgie voor Gezelschapsdieren. Deze opleiding heeft hij in 2010 afgerond. Govert is sinds april 2019 werkzaam bij IVC Evidensia Nederland. Hij houdt zich bezig met de Orthopedie, de Traumatologie en de Neurochirurgie.
Lees meer over Govert
Onze medewerkers