EDZ Den Haag

Evidensia Dierenziekenhuis Den Haag

Vandaag: De hele dag open

Welkom bij Evidensia Dierenziekenhuis Den Haag

Evidensia Dierenziekenhuis Den Haag is gevestigd aan de Goudenregenstraat 296, op de hoek van de Segbroeklaan en de Goudenregenstraat. Het Dierenziekenhuis houdt zich bezig met spoed- en tweedelijnszorg. We behandelen enkel gezelschapsdieren. Ons team staat 24/7 klaar voor u en uw huisdier! Heeft u een spoedgeval? Neem altijd eerst telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken op 070 ‑ 206 09 00.

Evidensia Dierenziekenhuizen

Onze recensies

Patricia Winkels

5

Met spoed naar deze kliniek gegaan aangezien mijn kat een brokje in haar luchtpijp had zitten. Ze is direct geholpen en dankzij de lieve arts en assistente heeft ze het gered en maakt ze het goed. Natuurlijk is de prijs schrikken maar het is ook een spoedkliniek en ze hebben echt een liefde voor dieren! Dank je wel!

Rosa Brugman

5

Zeer goed geholpen. Doorverwezen door onze eigen dierenarts voor een uitgebreide echo. Naast de echo werd onze kat ook uitgebreid onderzocht door een kundige en fijne dierenarts. Helaas waren er veel problemen waar een gecompliceerde behandeling voor mogelijk was. De slagingskans hiervan was klein en in verband met nog andere problematiek hebben we samen met de dierenarts besloten onze kat te laten inslapen. Heel verdrietig, maar zo fijn om dat eerlijke zorg te ontvangen en fijn begeleid te worden. Ook de assistentes waren heel lief. Wij zijn erg dankbaar.

Yvonne Wolters

4

1 dag voor zijn 16e verjaardag heb ik mjjn kat Boefie, met jarenlang blaasgruis en ruim 8 jaar suikerziekte, hier moeten laten inslapen.... 😭😢

Pim Arentsen

5

Fijn dat je terecht kan op elk uur met een dier wat direct zorg nodig heeft, kost wel iets meer, maar als je van je dier houd heb je dat er voor over, tenminste als je het financieel kan ophoesten

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  De hele dag open
 • Dinsdag
  De hele dag open
 • Woensdag
  De hele dag open
 • Donderdag
  De hele dag open
 • Vrijdag
  De hele dag open
 • Zaterdag
  De hele dag open
 • Zondag
  De hele dag open

Medewerkers

Maty Looijen

Dierenarts Specialist Dip. EDVDI

Maty Looijen

Radiologie

Maty is in 2013 afgestudeerd Diergeneeskunde. Na drie jaar gewerkt te hebben in twee grote klinieken in Duitsland is zij teruggekeerd naar Nederland waar zij in een gemengde praktijk gezelschapsdieren en paard heeft gedaan en bij Evidensia Veterinair Centrum Honselersdijk gewerkt heeft. Van 2019 tot 2022 heeft zij de opleiding Diagnostic Imaging gevolgd op de Royal Veterinary College in het Verenigd Koninkrijk. In Januari 2023 is ze toegelaten tot de European College of Veterinary Diagnostic Imaging als diplomate. Maty’s interesses liggen zowel binnen de gezelschapsdieren- als paardengeneeskunde. Maty’s uitdaging binnen de groep is het creëren van een brug tussen alle dierenartsen vanuit alle hoeken van hun specialisatie en vanuit elke hoek van het land.
Lees meer over Maty
Lotte van Putten

Dierenarts

Lotte van Putten

Diagnostische beeldvorming

Informatie volgt.
Lees meer over Lotte
Frans Knaake

Dierenarts Specialist

Frans Knaake

Kaakchirurgie & Stomatologie

Frans Knaake is afgestudeerd als dierenarts voor gezelschapsdieren in 1989 te Utrecht. Na het afstuderen is hij lange tijd werkzaam geweest als asieldierenarts en in zijn eigen gezelschapsdierenpraktijk in Scheveningen. In de periode 2003-2009 heeft hij als eerste Nederlandse dierenarts een internationaal opleidingstraject voor specialisatie in de veterinaire tandheelkunde en kaakchirurgie afgerond. Hij geeft sinds 2004 nascholingscursussen veterinaire tandheelkunde zowel aan dierenartsen als aan assistentes/paraveterinairen. Hij is auteur en medeauteur van een groot aantal veterinaire tandheelkundige artikelen. Op 1 september 2018 is hij in dienst getreden bij IVC Evidensia. Tevens is hij als docent verbonden aan de IVC Evidensia Academy. Hij geniet dagelijks van zijn twee Golden Retrievers Fleur en Nickey.
Lees meer over Frans
Govert van der Peijl

Dierenarts Specialist

Govert van der Peijl

Orthopedie & Neurologie

Govert van der Peijl is een door IVC Evidensia erkend Specialist Chirurgie voor Gezelschapsdieren. Hij studeerde af als dierenarts in 1995 en heeft daarna tot en met 2002 gewerkt in een grote drukke gezelschapsdierenkliniek, waar hij zich bezighield met de chirurgie. In 2003 heeft hij in meerdere klinieken in Nederland als freelance chirurg gewerkt. Van 2002 tot begin 2019 is hij werkzaam geweest in de Specialisten Dierenkliniek Binnenhof waar hij mede-eigenaar van de kliniek was.  In 2005 is hij begonnen aan zijn opleiding tot Europees Specialist Chirurgie voor Gezelschapsdieren. Deze opleiding heeft hij in 2010 afgerond. Govert is sinds april 2019 werkzaam bij IVC Evidensia Nederland. Hij houdt zich bezig met de Orthopedie, de Traumatologie en de Neurochirurgie.
Lees meer over Govert
Onze medewerkers

Facebookberichten