Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem

Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem

Vandaag: De hele dag open

Herhaalrecept

Met onderstaand formulier kunt u een herhaalrecept indienen voor het verlengen van medicatie gedurende maximaal zes weken. Dat kan alleen voor patiënten die in ons dierenziekenhuis onder behandeling zijn. Vraag het herhaalrecept op tijd aan waarbij u er rekening mee moet houden dat het tot vijf dagen kan duren voor u de medicijnen in huis heeft. Rond de feestdagen kan dat nog wat langer duren. Vul onderstaand formulier alstublieft compleet in.

Velden met een (*) zijn verplicht.

Als u kiest voor ''verzekerd verzenden'' bent u verzekerd voor de waarde van het pakket tot €5.500 bij schade of verlies).
Voeg hier eventueel een foto van een eerder recept toe.

Onze recensies

Eric Heins

5

Dit ziekenhuis krijgt van ons een dikke 10. We konden via onze dierenarts in Overloon dezelfde dag nog terecht daar onze Joepie plots verlamd was. Hij heeft daar onderzoeken gehad en een mri scan. Vervolgens 2 nachtjes mogen logeren daar om te kijken of zijn traumatische hernia zich spontaan zou verbeteren. Anders hadden ze hem na de 2e dag direct geopereerd. Zeer kundig en vriendelijk personeel. Er gaat een rust van hun uit en dat zie je ook aan de huisdieren die er binnen komen en aan hun baasjes. Wij danken jullie voor de goede zorgen voor onze Joepie Met vriendelijke groet Eric Heins.

Rebecca Jongkees

5

Super goed en snel geholpen toen mijn hond plots klachten ten gevolge van meningitis ontwikkelde. Op het moment dat ik belde voor een afspraak, was ik aardig geëmotioneerd, maar ik werd meteen heel serieus genomen en goed en vriendelijk geholpen. Ik kon dezelfde dag nog terecht en er werd niet moeilijk gedaan toen ik door het verkeer wat later arriveerde. Heel veel dank aan het team van EDZ Arnhem en in bijzonder het team neurologie, het herstel zal nog even duren, maar ik heb mijn vrolijke hond weer terug!

Jerry Witte

5

Door onze dierenartspraktijk ,t Holland in Duiven met onze 13 jarige poes met spoed doorverwezen naar Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem . Klachten schildklierproblemen en enorm gewichtsverlies en binnen een paar dagen bijna geen reacties meer op eten , drinken en medicatie. Door alle medewerkers van Evidensia is er onmiddellijk gestart met 24 uur zorg , onderzoeken , infuus met medicatie en werden wij steeds op de hoogte gehouden , tot het voor de dierenartsen duidelijk was , dat het arme beestje nooit meer beter zou worden en wij hebben besloten om haar verder lijden te besparen. De begeleiding van de dierenarts en de medewerkers bij het afscheid van onze poes was hartverwarmend en vol medeleven. Nooit eerder zoveel begrip meegemaakt , we kregen zelfs een klein glazen flesje met een plukje haar van het beestje mee . Enorm fijn , dat er mensen zijn die zo betrokken zijn met het verdriet van een ander.

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  De hele dag open
 • Dinsdag
  De hele dag open
 • Woensdag
  De hele dag open
 • Donderdag
  De hele dag open
 • Vrijdag
  De hele dag open
 • Zaterdag
  De hele dag open
 • Zondag
  De hele dag open

Medewerkers

Hugo van Oostrom

Dierenarts Specialist Dipl. EBVS

Hugo van Oostrom

Anesthesiologie

Binnen de diergeneeskunde heb ik de allermooiste baan, het op een veilige manier in slaap maken van patiënten, ze op het gewenste moment weer wakker laten worden, en zorgen dat ze zo min mogelijk, of liever nog, geen pijn hebben. Hiermee zet ik mij in om twee van de grootste zorgen van patiënteigenaren weg te nemen, namelijk de angst dat hun dier pijn heeft, of niet goed uit de narcose komt. Ondanks dat we als beroepsgroep best stappen maken, moet het zogenaamde anesthesie risico binnen de diergeneeskunde nog een heel eind naar beneden. Dat laatste kunnen we alleen bereiken door mensen op te leiden in het geven van betere en veiligere anesthesie. Dit laatste is een andere taak waarmee ik mij binnen IVC Evidensia Nederland bezighoud. Er is veel werk te verzetten om op het gebied van anesthesie een inhaalslag te maken en tegelijkertijd mee te groeien met nieuwe ontwikkelingen om patiënten door steeds verder gaande en meer geavanceerde operaties en andere procedures te kunnen loodsen. Deze uitdaging ga ik met vol enthousiasme aan!
Lees meer over Hugo
Bella Janssen

Paraveterinair

Bella Janssen

Anesthesiologie

Sietske Kranendonk

Dierenarts

Sietske Kranendonk

Cardiologie en Pulmonologie

Informatie volgt. 
Lees meer over Sietske
Willemijn Hoorntje

Dierenarts Specialist

Willemijn Hoorntje

Chirurgie (Orthopedie en Weke delen)

Informatie volgt.
Lees meer over Willemijn
Onze medewerkers

File size

Attached files exceeds limit, please remove a file and try again