Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem

Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem

Vandaag: De hele dag open

E-mailconsult dermatologie voor eigenaren

Door een mail te sturen gaat u uitdrukkelijk akkoord met de hieraan verbonden kosten van €35,20. De kosten worden aan u als cliënt gefactureerd. De factuur wordt per e-mail verzonden en dient binnen het betaaltermijn voldaan te worden. Vul het contactformulier hieronder in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht terug (binnen 3-5 werkdagen). Bij dringende zaken of spoed mag u telefonisch contact opnemen met het dierenziekenhuis.

Velden met een (*) zijn verplicht.

Max. 3000 tekens
Toegestaan document: pdf, jpg, jpeg, png, doc, docx
Toegestaan document: pdf, jpg, jpeg, png, doc, docx
Toegestaan document: pdf, jpg, jpeg, png, doc, docx
Toegestaan document: pdf, jpg, jpeg, png, doc, docx
Toegestaan document: pdf, jpg, jpeg, png, doc, docx

Onze recensies

Rebecca Jongkees

5

Super goed en snel geholpen toen mijn hond plots klachten ten gevolge van meningitis ontwikkelde. Op het moment dat ik belde voor een afspraak, was ik aardig geëmotioneerd, maar ik werd meteen heel serieus genomen en goed en vriendelijk geholpen. Ik kon dezelfde dag nog terecht en er werd niet moeilijk gedaan toen ik door het verkeer wat later arriveerde. Heel veel dank aan het team van EDZ Arnhem en in bijzonder het team neurologie, het herstel zal nog even duren, maar ik heb mijn vrolijke hond weer terug!

Lieke K

5

Gisteren gebeld. In eerste instantie voor advies wat resulteerde in een fysieke afspraak. Er werd duidelijk aangegeven dat de kosten een stuk hoger zouden liggen dan een reguliere dierenarts. Je weet dus dat de kosten kunnen oplopen en werd in het ziekenhuis ook met tekst weergegeven. Ik kon binnen 1 uur terecht en werden uiterst vriendelijk geholpen door zowel de dienstdoende dierenarts als de dames achter de balie. Ja, de rekening was wat hoog maar besef ook dat zij 24 uur per dag bemand zijn en voor je klaarstaan. De dierenarts had niet alleen oog voor de hond maar ook voor mijn emotie en nam uitgebreid de tijd. Ik ben erg tevreden over de geboden hulp.

Rob Oehlenschlager

5

Vorige week bij Dr. Paul Mandigers geweest vanwege mijn husky reu die soms aan het clusteren is en andere medicijnen moet hebben vanwege te hoge leverwaarde (ALP). Zeer deskundige en warme man. Aandacht en luisterend oor zijn aan de hoge kant aanwezig en hij heeft dan ook weinig tijd nodig om tot een zeer juiste conclusie te komen. Mijn reu Django heeft nogal specifieke exocriene problematiek maar hier krijg je alle antwoorden. Ik weet nu zelfs eindelijk wat ik moet doen als hij gaat clusteren. Mijn normale dierenartsen hebben hier gewoon geen antwoord op, en ik had er al een stuk of vijf gesproken. Epilepsie bij de hond kan ingewikkeld zijn of worden op den duur. Veel reviews gelezen over hoge prijzen, consult is 185 euro. Maar dan kom je ook echt bij het neusje van de zalm. En dan nog, een normaal consult is rond de 50-55 euro. Bloedonderzoek voor galzuren was een 66 euro, wederom is dit niet belachelijk duur. Zelfs gewoon normale prijs, een chem 17 bij je eigen dierenarts is ook zo al een 65 euro mits geen herhalingsprijs. Bij herhaling heb je een stukje korting van hooguit een 10 euro. De assistente alsook Dr. Mandigers denken ook mee wat betreft prijstechnische oplossingen. Zoals een recept bij je eigen apotheek indienen en niet bij je da. De da besteld het bij een apotheek en gooit net iets op de prijs. En dat is ongevraagd advies. Trouwens, veel stukken van Dr. Mandigers zijn online in te zien en te bestuderen. Goede tip, alvorens langs te gaan. Dhr Mandigers hartstikke bedankt!

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  De hele dag open
 • Dinsdag
  De hele dag open
 • Woensdag
  De hele dag open
 • Donderdag
  De hele dag open
 • Vrijdag
  De hele dag open
 • Zaterdag
  De hele dag open
 • Zondag
  De hele dag open

Medewerkers

Hugo van Oostrom

Dierenarts Specialist Dipl. EBVS

Hugo van Oostrom

Anesthesiologie

Binnen de diergeneeskunde heb ik de allermooiste baan, het op een veilige manier in slaap maken van patiënten, ze op het gewenste moment weer wakker laten worden, en zorgen dat ze zo min mogelijk, of liever nog, geen pijn hebben. Hiermee zet ik mij in om twee van de grootste zorgen van patiënteigenaren weg te nemen, namelijk de angst dat hun dier pijn heeft, of niet goed uit de narcose komt. Ondanks dat we als beroepsgroep best stappen maken, moet het zogenaamde anesthesie risico binnen de diergeneeskunde nog een heel eind naar beneden. Dat laatste kunnen we alleen bereiken door mensen op te leiden in het geven van betere en veiligere anesthesie. Dit laatste is een andere taak waarmee ik mij binnen IVC Evidensia Nederland bezighoud. Er is veel werk te verzetten om op het gebied van anesthesie een inhaalslag te maken en tegelijkertijd mee te groeien met nieuwe ontwikkelingen om patiënten door steeds verder gaande en meer geavanceerde operaties en andere procedures te kunnen loodsen. Deze uitdaging ga ik met vol enthousiasme aan!
Lees meer over Hugo
Bella Janssen

Paraveterinair

Bella Janssen

Anesthesiologie

Sietske Kranendonk

Dierenarts

Sietske Kranendonk

Cardiologie en Pulmonologie

Informatie volgt. 
Lees meer over Sietske
Willemijn Hoorntje

Dierenarts Specialist

Willemijn Hoorntje

Chirurgie (Orthopedie en Weke delen)

Informatie volgt.
Lees meer over Willemijn
Onze medewerkers

Facebookberichten

File size

Attached files exceeds limit, please remove a file and try again