Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem

Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem

Vandaag: De hele dag open

E-mailconsult oogheelkunde

Door een mail te sturen gaat u uitdrukkelijk akkoord met de hieraan verbonden kosten van €63,45. De kosten worden gefactureerd aan uw praktijk en deze factuur wordt per post / e-mail verzonden. Vul het contactformulier hieronder in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht terug (binnen 3 werkdagen). Wij vragen u om een mobiel nummer toe te voegen waarop u goed bereikbaar bent.

Velden met een (*) zijn verplicht.

Max. 3000 tekens
De kosten worden gefactureerd per post/e-mail aan uw praktijk.

Onze recensies

Miranda Aalders

5

Ik heb ze moeten bellen in de avonduren voor mijn kat.Heel aardig geholpen zo wel door de telefoon als ter plekken.Ze zeiden precies wat ze gingen doen en wat de kosten er van waren super fijne ervaring 👍.Op de foto was ze al weer thuis

Rebecca Jongkees

5

Super goed en snel geholpen toen mijn hond plots klachten ten gevolge van meningitis ontwikkelde. Op het moment dat ik belde voor een afspraak, was ik aardig geëmotioneerd, maar ik werd meteen heel serieus genomen en goed en vriendelijk geholpen. Ik kon dezelfde dag nog terecht en er werd niet moeilijk gedaan toen ik door het verkeer wat later arriveerde. Heel veel dank aan het team van EDZ Arnhem en in bijzonder het team neurologie, het herstel zal nog even duren, maar ik heb mijn vrolijke hond weer terug!

Donna Pandorres

4

Onze pup moest met spoed braakmiddel krijgen in de vroege ochtenduren. We konden er binnen half uurtje terecht en werden heel goed opgevangen. Vriendelijke dames aan de telefoon gehad en er werd mij eerlijk en voorafgaand aangekondigd wat de prijs zou worden - zonder dat ik er naar vroeg. Dat vond ik toch wel heel fijn om te weten, gezien het behoorlijk prijzig was. Dit ook als enige reden dat ik 4 sterren geef ipv 5. De dame bij de receptie was heel behulpzaam en heeft ons goed op weg geholpen en goed voor onze hondje gezorgd. De dierenarts heeft ook goed meegedacht en naar ons geluisterd. Binnen 10 min was de hele fiasco weer over en onze lieve pup mocht weer vrolijk mee naar huis.

Melanie Rigter

5

Nadat onze Jack Russel plotseling epileptische aanvallen kreeg werden we door onze eigen dierenarts doorverwezen naar Evidensia, we konden direct de volgende ochtend al terecht. Wat heel erg fijn was aangezien de nacht heftig was met meerdere aanvallen. Zelfs 's nachts nog even telefonisch contact gehad met Evidensia voor advies, heel fijn dat dat kan. Vanmorgen dus de fysieke afspraak gehad en zo ontzettend fijn geholpen door neuroloog Paul Mandigers. Hij nam echt de tijd voor ons, luisterde goed en bracht zo'n fijne rust voor onze hond die normaliter extreem bang is voor de dierenarts en dit dan uit in agressief gedrag. Het beleid/plan omtrent de epileptische klachten is echt afgestemd op het karakter van onze hond i.p.v. standaard procedures te volgen. Vanaf vandaag gestart met medicatie voor epilepsie, hopelijk slaat het aan. Voor nu in ieder geval met een goed en vertrouwd gevoel weg gegaan. Door alle aanwezige medewerkers heel vriendelijk en fijn geholpen. En zelfs geen nare ervaring voor onze hond. Zeer tevreden.

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  De hele dag open
 • Dinsdag
  De hele dag open
 • Woensdag
  De hele dag open
 • Donderdag
  De hele dag open
 • Vrijdag
  De hele dag open
 • Zaterdag
  De hele dag open
 • Zondag
  De hele dag open

Medewerkers

Hugo van Oostrom

Dierenarts Specialist Dipl. EBVS

Hugo van Oostrom

Anesthesiologie

Binnen de diergeneeskunde heb ik de allermooiste baan, het op een veilige manier in slaap maken van patiënten, ze op het gewenste moment weer wakker laten worden, en zorgen dat ze zo min mogelijk, of liever nog, geen pijn hebben. Hiermee zet ik mij in om twee van de grootste zorgen van patiënteigenaren weg te nemen, namelijk de angst dat hun dier pijn heeft, of niet goed uit de narcose komt. Ondanks dat we als beroepsgroep best stappen maken, moet het zogenaamde anesthesie risico binnen de diergeneeskunde nog een heel eind naar beneden. Dat laatste kunnen we alleen bereiken door mensen op te leiden in het geven van betere en veiligere anesthesie. Dit laatste is een andere taak waarmee ik mij binnen IVC Evidensia Nederland bezighoud. Er is veel werk te verzetten om op het gebied van anesthesie een inhaalslag te maken en tegelijkertijd mee te groeien met nieuwe ontwikkelingen om patiënten door steeds verder gaande en meer geavanceerde operaties en andere procedures te kunnen loodsen. Deze uitdaging ga ik met vol enthousiasme aan!
Lees meer over Hugo
Bella Janssen

Paraveterinair

Bella Janssen

Anesthesiologie

Sietske Kranendonk

Dierenarts

Sietske Kranendonk

Cardiologie en Pulmonologie

Informatie volgt. 
Lees meer over Sietske
Willemijn Hoorntje

Dierenarts Specialist

Willemijn Hoorntje

Chirurgie (Orthopedie en Weke delen)

Informatie volgt.
Lees meer over Willemijn
Onze medewerkers

File size

Attached files exceeds limit, please remove a file and try again