Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem

Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem

Vandaag: De hele dag open

E-mailconsult oogheelkunde

Door een mail te sturen gaat u uitdrukkelijk akkoord met de hieraan verbonden kosten van €63,45. De kosten worden gefactureerd aan uw praktijk en deze factuur wordt per post / e-mail verzonden. Vul het contactformulier hieronder in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht terug (binnen 3 werkdagen). Wij vragen u om een mobiel nummer toe te voegen waarop u goed bereikbaar bent.

Velden met een (*) zijn verplicht.

Max. 3000 tekens
De kosten worden gefactureerd per post/e-mail aan uw praktijk.

Onze recensies

Michiel Hezeman

4

Dankzij Evidensia leeft onze Bernerdoodle Jet nog! Dank daarvoor! Ze hebben ons, en belangrijker Jet, super geholpen met een darmobstructie. Jet eet namelijk meer dan alleen haar brokken en dat is niet altijd goed voor haar. Hoe zou Evidensia de 5e ster kunnen verdienen? Hieronder drie tips die wat ons betreft zouden zorgen voor een vijfde ster: - Bel op de tijden die je aangeeft dat je gaat bellen. Niet pas twee uur later. Ik snap dat spoedzorg soms prioriteiten vraagt, maar geef je belslots dan ruimer. Eerder bellen is altijd beter dan te laat bellen; - Wees nog transparanter over je behandelingen en tarieven. Zeker de eerste dag zijn er veel extra handelingen uitgevoerd die niet vooraf besproken zijn. Qua bedrag valt het mee en gelukkig is Jet verzekerd, maar ik kan me voorstellen dat het soms ook rauw op je dak kan vallen als er opeens voor ruim 400,00 euro aan behandelingen is uitgevoerd en je dat achteraf hoort; - Nazorg zou ik niet in de gang doen, maar even in een separate ruimte. Wellicht ook iets meer uitleg en perspectief voor het herstel in plaats van "alsjeblieft, alles is goed". Maar ook dat kan natuurlijk met spoedzorg en prioritering te maken hebben. Voorlopig ligt Jet weer lekker in haar mandje, en dat is het belangrijkste. Dank Evidensia!

Rebecca Jongkees

5

Super goed en snel geholpen toen mijn hond plots klachten ten gevolge van meningitis ontwikkelde. Op het moment dat ik belde voor een afspraak, was ik aardig geëmotioneerd, maar ik werd meteen heel serieus genomen en goed en vriendelijk geholpen. Ik kon dezelfde dag nog terecht en er werd niet moeilijk gedaan toen ik door het verkeer wat later arriveerde. Heel veel dank aan het team van EDZ Arnhem en in bijzonder het team neurologie, het herstel zal nog even duren, maar ik heb mijn vrolijke hond weer terug!

Richard V

5

Wij zijn absoluut zeer tevreden over Evidensia Arnhem, we zijn via onze dierenarts doorverwezen naar Evidensia Arnhem. Vooraf werd netjes aangegeven wat een Spoed consult kost. Niet meer dan logisch dat het duurder is in de avond en nacht lijkt mij, als je de een waterlekkage hebt thuis en je belt de loodgieter in het weekend rekent deze ook extra. Uiteraard kan je dit duur vinden echter zijn ze vooraf bij ons altijd zeer duidelijk geweest over de kosten, ook als je binnen bent zie je al brieven hangen bij de koffieautomaat met tekst en uitleg waarom ze daar duurder zijn dan je eigen dierenarts om de hoek. Wij zijn vooraf, tijdens en na de operatie van onze hond netjes op de hoogte gehouden, de arts was een fijne man was ook direct heel eerlijk en heeft hart voor zijn vak en de dieren die hij behandeld dat kon je zo zien. Zeer tevreden dus!

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  De hele dag open
 • Dinsdag
  De hele dag open
 • Woensdag
  De hele dag open
 • Donderdag
  De hele dag open
 • Vrijdag
  De hele dag open
 • Zaterdag
  De hele dag open
 • Zondag
  De hele dag open

Medewerkers

Hugo van Oostrom

Dierenarts Specialist Dipl. EBVS

Hugo van Oostrom

Anesthesiologie

Binnen de diergeneeskunde heb ik de allermooiste baan, het op een veilige manier in slaap maken van patiënten, ze op het gewenste moment weer wakker laten worden, en zorgen dat ze zo min mogelijk, of liever nog, geen pijn hebben. Hiermee zet ik mij in om twee van de grootste zorgen van patiënteigenaren weg te nemen, namelijk de angst dat hun dier pijn heeft, of niet goed uit de narcose komt. Ondanks dat we als beroepsgroep best stappen maken, moet het zogenaamde anesthesie risico binnen de diergeneeskunde nog een heel eind naar beneden. Dat laatste kunnen we alleen bereiken door mensen op te leiden in het geven van betere en veiligere anesthesie. Dit laatste is een andere taak waarmee ik mij binnen IVC Evidensia Nederland bezighoud. Er is veel werk te verzetten om op het gebied van anesthesie een inhaalslag te maken en tegelijkertijd mee te groeien met nieuwe ontwikkelingen om patiënten door steeds verder gaande en meer geavanceerde operaties en andere procedures te kunnen loodsen. Deze uitdaging ga ik met vol enthousiasme aan!
Lees meer over Hugo
Bella Janssen

Paraveterinair

Bella Janssen

Anesthesiologie

Sietske Kranendonk

Dierenarts

Sietske Kranendonk

Cardiologie en Pulmonologie

Informatie volgt. 
Lees meer over Sietske
Willemijn Hoorntje

Dierenarts Specialist

Willemijn Hoorntje

Chirurgie (Orthopedie en Weke delen)

Informatie volgt.
Lees meer over Willemijn
Onze medewerkers

File size

Attached files exceeds limit, please remove a file and try again