Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem

Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem

Vandaag: De hele dag open

Welkom bij Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem

De dierenartsen en paraveterinairen van het Evidensia Dierenziekenhuis Arnhem staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar voor spoedpatiënten, diereigenaren en verwijzende dierenartsen. Tijdens kantooruren is er tevens de mogelijkheid om met uw dier verwezen te worden door uw dierenarts naar onze verwijskliniek. Deze wordt bemand door (Europees erkende) specialisten en gedifferentieerde hoogopgeleide dierenartsen en paraveterinairen. 

Onze recensies

Rob Oehlenschlager

5

Vorige week bij Dr. Paul Mandigers geweest vanwege mijn husky reu die soms aan het clusteren is en andere medicijnen moet hebben vanwege te hoge leverwaarde (ALP). Zeer deskundige en warme man. Aandacht en luisterend oor zijn aan de hoge kant aanwezig en hij heeft dan ook weinig tijd nodig om tot een zeer juiste conclusie te komen. Mijn reu Django heeft nogal specifieke exocriene problematiek maar hier krijg je alle antwoorden. Ik weet nu zelfs eindelijk wat ik moet doen als hij gaat clusteren. Mijn normale dierenartsen hebben hier gewoon geen antwoord op, en ik had er al een stuk of vijf gesproken. Epilepsie bij de hond kan ingewikkeld zijn of worden op den duur. Veel reviews gelezen over hoge prijzen, consult is 185 euro. Maar dan kom je ook echt bij het neusje van de zalm. En dan nog, een normaal consult is rond de 50-55 euro. Bloedonderzoek voor galzuren was een 66 euro, wederom is dit niet belachelijk duur. Zelfs gewoon normale prijs, een chem 17 bij je eigen dierenarts is ook zo al een 65 euro mits geen herhalingsprijs. Bij herhaling heb je een stukje korting van hooguit een 10 euro. De assistente alsook Dr. Mandigers denken ook mee wat betreft prijstechnische oplossingen. Zoals een recept bij je eigen apotheek indienen en niet bij je da. De da besteld het bij een apotheek en gooit net iets op de prijs. En dat is ongevraagd advies. Trouwens, veel stukken van Dr. Mandigers zijn online in te zien en te bestuderen. Goede tip, alvorens langs te gaan. Dhr Mandigers hartstikke bedankt!

Ilona van Angelen

5

Op zondag heel netjes geholpen nadat mijn hond een bijtwond had opgelopen. Operatie alles was goed gelopen kreeg netjes bericht thuis hoe het met Roos ging zie foto.

menduh aribas

4

Ik ben in de avond met spoed hier gekomen met me hond omdat die een grasaar in de neus had. Ze hadden erg veel geduld gezien mij hond bang is van dierenarts alles is goed verlopen gelukkig dit zijn mensen die echt om dieren geven en weten wat ze moeten doen. Ik geef 4 sterren inplaats van 5 sterren omdat de rekenking aan de hoge kant zat

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  De hele dag open
 • Dinsdag
  De hele dag open
 • Woensdag
  De hele dag open
 • Donderdag
  De hele dag open
 • Vrijdag
  De hele dag open
 • Zaterdag
  De hele dag open
 • Zondag
  De hele dag open

Medewerkers

Hugo van Oostrom

Dierenarts Specialist Dipl. EBVS

Hugo van Oostrom

Anesthesiologie

Binnen de diergeneeskunde heb ik de allermooiste baan, het op een veilige manier in slaap maken van patiënten, ze op het gewenste moment weer wakker laten worden, en zorgen dat ze zo min mogelijk, of liever nog, geen pijn hebben. Hiermee zet ik mij in om twee van de grootste zorgen van patiënteigenaren weg te nemen, namelijk de angst dat hun dier pijn heeft, of niet goed uit de narcose komt. Ondanks dat we als beroepsgroep best stappen maken, moet het zogenaamde anesthesie risico binnen de diergeneeskunde nog een heel eind naar beneden. Dat laatste kunnen we alleen bereiken door mensen op te leiden in het geven van betere en veiligere anesthesie. Dit laatste is een andere taak waarmee ik mij binnen IVC Evidensia Nederland bezighoud. Er is veel werk te verzetten om op het gebied van anesthesie een inhaalslag te maken en tegelijkertijd mee te groeien met nieuwe ontwikkelingen om patiënten door steeds verder gaande en meer geavanceerde operaties en andere procedures te kunnen loodsen. Deze uitdaging ga ik met vol enthousiasme aan!
Lees meer over Hugo
Bella Janssen

Paraveterinair

Bella Janssen

Anesthesiologie

Sietske Kranendonk

Dierenarts

Sietske Kranendonk

Cardiologie en Pulmonologie

Informatie volgt. 
Lees meer over Sietske
Annette van der Lee

Dierenarts Specialist Dip. ECVD

Annette van der Lee

Dermatologie

“Mijn grootste passies zijn het helpen van zieke dieren met huid- en oorproblemen en het overbrengen van kennis. Ik zie het als mijn taak om zowel mens als dier te helpen door zo efficiënt mogelijk de diagnose te stellen en de huidklachten onder controle te krijgen én te houden. Ik breng graag de aaibaarheidsfactor terug in huis! Een belangrijk onderdeel hierbij is het correct informeren en coachen van de eigenaar: Hoe ziet de toekomst er voor uw huisdier uit? Wat kunt u als baasje zelf doen om de gezondheid van uw huisdier te bewaken en oplopende behandelingskosten te voorkomen? Samen met de eigenaar wordt gekozen naar de best passende therapie, waarbij effectiviteit, bijwerkingen en kosten een rol spelen.”  Annette van der Lee voltooide de studie Diergeneeskunde aan de Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht in 2004. Na verschillende waarnemingen te hebben gedaan in de gezelschapsdierenpraktijk, heeft zij vervolgens de algemene klinische roulatie gevolgd bij het Departement Geneeskunde van Gezelschapsdieren aan de Utrecht Universiteit. Dit werd gevolgd door een opleiding tot specialist dermatologie aan dezelfde faculteit. In juli 2009 behaalde zij het Europese specialisten examen, waarmee zij Diplomate of the European College of Veterinary Dermatology (DipECVD) werd. In oktober 2014 is zij gepromoveerd op atopische dermatitis bij de hond (proefschrift titel: “T cells and immunomodulation in canine atopic dermatitis”). Sinds januari 2010 was zij werkzaam binnen de patiëntenzorg bij verschillende verwijsklinieken en het geven van nascholingen onder Dermatologie voor Dieren. Sinds 2017 werkt zij voor IVC Evidensia als Head of Discipline Dermatologie, waar zij verantwoordelijk is voor het dermatologische onderwijs aan paraveterinairen, dierenartsen, differentiatie-dierenartsen en specialisten-in-opleiding dermatologie. Naast het werk in de polikliniek van EDZ-Arnhem, houdt zij zich bezig met het opzetten en uitvoeren van klinisch onderzoek. Annette draagt als specialist ook internationaal bij aan het verbeteren van de kennis en kunde van diergeneeskunde. Onderstaande publicatie is in meerdere landen uitgebracht:   Treatment Atopic Dermatitis
Lees meer over Annette
Onze medewerkers

Facebookberichten