EDZ Den Haag

Evidensia Dierenziekenhuis Den Haag

Vandaag: De hele dag open

Uw bezoek

Wat is een verwijzing?

U kunt bij ons zowel voor een spoedgeval terecht alsook na verwijzing van uw eigen dierenarts. Een verwijzing betekent dat uw eigen dierenarts uw dier bij ons wilt laten behandelen als de problemen ingewikkelder of intensiever zijn dan de normale praktijk voor uw dier kan uitvoeren. Ook wanneer uw eigen dierenarts een te vol programma heeft, maar toch vindt dat uw dier een dierenarts moet zien kan het zijn dat u naar ons wordt verwezen.

Tijdens uw verblijf

Tijdens uw verblijf wordt u eerst opgevangen in onze wachtruimte. Wij maken gebruik van een gescheiden wachtruimte voor honden en katten. U wordt daarna geholpen door een van onze artsen en een plan voor behandeling wordt met u besproken en uitgevoerd.

Opname

Wanneer uw dier bij ons in de opname moet verblijven wordt u regelmatig op de hoogte gehouden over de voortgang van de behandeling. Natuurlijk is het mogelijk om uw dier op afspraak te bezoeken wanneer het bij ons verblijft.

Nazorg

Na de behandeling krijgt u alle uitleg om de nazorg voor uw dier zo goed mogelijk te laten verlopen. Controles kunnen in principe bij uw eigen dierenarts worden uitgevoerd.

Betaling

Betaling vindt na behandeling per pin of contant plaats. Wij streven ernaar om altijd een zo goed mogelijke indicatie van de kosten te geven voorafgaand aan de behandeling. Bij een opname van uw dier wordt u elke dag op de hoogte gehouden van de gemaakte en de te verwachten kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent bij het ophalen van uw dier.

Den Haag

Onze praktijk bevindt zich in de stad met in de nabijheid voldoende winkelgelegenheid op de Fahrenheitstraat en gelegenheden voor een hapje en drankje op het Goudenregenplein. Ook het centrum van de stad en het strand bevinden zich op een steenworp afstand. Mocht u van ver moeten komen kan u zich tijdens het verblijf van uw dier in ons ziekenhuis dus in de nabijheid van de kliniek vermaken.

Onze recensies

Patricia Winkels

5

Met spoed naar deze kliniek gegaan aangezien mijn kat een brokje in haar luchtpijp had zitten. Ze is direct geholpen en dankzij de lieve arts en assistente heeft ze het gered en maakt ze het goed. Natuurlijk is de prijs schrikken maar het is ook een spoedkliniek en ze hebben echt een liefde voor dieren! Dank je wel!

Openingstijden

 • Maandag
  De hele dag open
 • Dinsdag
  De hele dag open
 • Woensdag
  De hele dag open
 • Donderdag
  De hele dag open
 • Vrijdag
  De hele dag open
 • Zaterdag
  De hele dag open
 • Zondag
  De hele dag open

Medewerkers

Maty Looijen

Dierenarts Specialist Dip. EDVDI

Maty Looijen

Radiologie

Maty is in 2013 afgestudeerd Diergeneeskunde. Na drie jaar gewerkt te hebben in twee grote klinieken in Duitsland is zij teruggekeerd naar Nederland waar zij in een gemengde praktijk gezelschapsdieren en paard heeft gedaan en bij Evidensia Veterinair Centrum Honselersdijk gewerkt heeft. Van 2019 tot 2022 heeft zij de opleiding Diagnostic Imaging gevolgd op de Royal Veterinary College in het Verenigd Koninkrijk. In Januari 2023 is ze toegelaten tot de European College of Veterinary Diagnostic Imaging als diplomate. Maty’s interesses liggen zowel binnen de gezelschapsdieren- als paardengeneeskunde. Maty’s uitdaging binnen de groep is het creëren van een brug tussen alle dierenartsen vanuit alle hoeken van hun specialisatie en vanuit elke hoek van het land.
Lees meer over Maty
Lotte van Putten

Dierenarts

Lotte van Putten

Diagnostische beeldvorming

Informatie volgt.
Lees meer over Lotte
Frans Knaake

Dierenarts Specialist

Frans Knaake

Kaakchirurgie & Stomatologie

Frans Knaake is afgestudeerd als dierenarts voor gezelschapsdieren in 1989 te Utrecht. Na het afstuderen is hij lange tijd werkzaam geweest als asieldierenarts en in zijn eigen gezelschapsdierenpraktijk in Scheveningen. In de periode 2003-2009 heeft hij als eerste Nederlandse dierenarts een internationaal opleidingstraject voor specialisatie in de veterinaire tandheelkunde en kaakchirurgie afgerond. Hij geeft sinds 2004 nascholingscursussen veterinaire tandheelkunde zowel aan dierenartsen als aan assistentes/paraveterinairen. Hij is auteur en medeauteur van een groot aantal veterinaire tandheelkundige artikelen. Op 1 september 2018 is hij in dienst getreden bij IVC Evidensia. Tevens is hij als docent verbonden aan de IVC Evidensia Academy. Hij geniet dagelijks van zijn twee Golden Retrievers Fleur en Nickey.
Lees meer over Frans
Govert van der Peijl

Dierenarts Specialist

Govert van der Peijl

Orthopedie & Neurologie

Govert van der Peijl is een door IVC Evidensia erkend Specialist Chirurgie voor Gezelschapsdieren. Hij studeerde af als dierenarts in 1995 en heeft daarna tot en met 2002 gewerkt in een grote drukke gezelschapsdierenkliniek, waar hij zich bezighield met de chirurgie. In 2003 heeft hij in meerdere klinieken in Nederland als freelance chirurg gewerkt. Van 2002 tot begin 2019 is hij werkzaam geweest in de Specialisten Dierenkliniek Binnenhof waar hij mede-eigenaar van de kliniek was.  In 2005 is hij begonnen aan zijn opleiding tot Europees Specialist Chirurgie voor Gezelschapsdieren. Deze opleiding heeft hij in 2010 afgerond. Govert is sinds april 2019 werkzaam bij IVC Evidensia Nederland. Hij houdt zich bezig met de Orthopedie, de Traumatologie en de Neurochirurgie.
Lees meer over Govert
Onze medewerkers

Facebookberichten