EDZ Den Haag

Evidensia Dierenziekenhuis Den Haag

Vandaag: De hele dag open

Spoedkliniek

U kunt ons dag en nacht bereiken voor spoedeisende gevallen. Neem daarvoor contact op via ons telefoonnummer voor dierenartsen: 070 ‑ 206 09 00. U krijgt direct een deskundige aan de lijn. In ons Evidensia Den Haag zien wij patiënten uit het hele land, waaronder regio Rotterdam, Leiden, Dordrecht, Delft, Zoetermeer, Den Haag en Wassenaar.

070 ‑ 206 09 00

Aanmelden spoeddiensten

Wilt u ook de beste zorg bieden aan uw patiënten buiten uw openingstijden? Verwijs uw patiënten dan door naar ons Dierenziekenhuis. Heeft u interesse in deze service voor verwijzers? Mail ons via luuk.grandia@evidensia.nl, wij nemen binnen enkele dagen contact met u op.

Hoe werkt de spoeddienst voor uw praktijk?

U schakelt na sluitingstijd uw telefoon door naar telefoonnummer 070 ‑ 206 09 00 en wij bieden uw patiënt spoedeisende hulp en eventuele opname indien nodig. U wordt na de behandeling op de hoogte gebracht via email van onze verrichtingen. Bij opname overleggen wij de volgende ochtend met u over de verdere behandeling. Uiteraard krijgt u na ontslag een complete verslaglegging van onze verrichtingen.

Vragen

Heeft u vragen over uw patiënt of wilt u schakelen voor advies of een second opinion? Neem daarvoor contact op via 070 ‑ 206 09 00 of stuur een mail naar info@edz-denhaag.nl.

Onze recensies

Patricia Winkels

5

Met spoed naar deze kliniek gegaan aangezien mijn kat een brokje in haar luchtpijp had zitten. Ze is direct geholpen en dankzij de lieve arts en assistente heeft ze het gered en maakt ze het goed. Natuurlijk is de prijs schrikken maar het is ook een spoedkliniek en ze hebben echt een liefde voor dieren! Dank je wel!

Openingstijden

 • Maandag
  De hele dag open
 • Dinsdag
  De hele dag open
 • Woensdag
  De hele dag open
 • Donderdag
  De hele dag open
 • Vrijdag
  De hele dag open
 • Zaterdag
  De hele dag open
 • Zondag
  De hele dag open

Medewerkers

Maty Looijen

Dierenarts Specialist Dip. EDVDI

Maty Looijen

Radiologie

Maty is in 2013 afgestudeerd Diergeneeskunde. Na drie jaar gewerkt te hebben in twee grote klinieken in Duitsland is zij teruggekeerd naar Nederland waar zij in een gemengde praktijk gezelschapsdieren en paard heeft gedaan en bij Evidensia Veterinair Centrum Honselersdijk gewerkt heeft. Van 2019 tot 2022 heeft zij de opleiding Diagnostic Imaging gevolgd op de Royal Veterinary College in het Verenigd Koninkrijk. In Januari 2023 is ze toegelaten tot de European College of Veterinary Diagnostic Imaging als diplomate. Maty’s interesses liggen zowel binnen de gezelschapsdieren- als paardengeneeskunde. Maty’s uitdaging binnen de groep is het creëren van een brug tussen alle dierenartsen vanuit alle hoeken van hun specialisatie en vanuit elke hoek van het land.
Lees meer over Maty
Lotte van Putten

Dierenarts

Lotte van Putten

Diagnostische beeldvorming

Informatie volgt.
Lees meer over Lotte
Frans Knaake

Dierenarts Specialist

Frans Knaake

Kaakchirurgie & Stomatologie

Frans Knaake is afgestudeerd als dierenarts voor gezelschapsdieren in 1989 te Utrecht. Na het afstuderen is hij lange tijd werkzaam geweest als asieldierenarts en in zijn eigen gezelschapsdierenpraktijk in Scheveningen. In de periode 2003-2009 heeft hij als eerste Nederlandse dierenarts een internationaal opleidingstraject voor specialisatie in de veterinaire tandheelkunde en kaakchirurgie afgerond. Hij geeft sinds 2004 nascholingscursussen veterinaire tandheelkunde zowel aan dierenartsen als aan assistentes/paraveterinairen. Hij is auteur en medeauteur van een groot aantal veterinaire tandheelkundige artikelen. Op 1 september 2018 is hij in dienst getreden bij IVC Evidensia. Tevens is hij als docent verbonden aan de IVC Evidensia Academy. Hij geniet dagelijks van zijn twee Golden Retrievers Fleur en Nickey.
Lees meer over Frans
Govert van der Peijl

Dierenarts Specialist

Govert van der Peijl

Orthopedie & Neurologie

Govert van der Peijl is een door IVC Evidensia erkend Specialist Chirurgie voor Gezelschapsdieren. Hij studeerde af als dierenarts in 1995 en heeft daarna tot en met 2002 gewerkt in een grote drukke gezelschapsdierenkliniek, waar hij zich bezighield met de chirurgie. In 2003 heeft hij in meerdere klinieken in Nederland als freelance chirurg gewerkt. Van 2002 tot begin 2019 is hij werkzaam geweest in de Specialisten Dierenkliniek Binnenhof waar hij mede-eigenaar van de kliniek was.  In 2005 is hij begonnen aan zijn opleiding tot Europees Specialist Chirurgie voor Gezelschapsdieren. Deze opleiding heeft hij in 2010 afgerond. Govert is sinds april 2019 werkzaam bij IVC Evidensia Nederland. Hij houdt zich bezig met de Orthopedie, de Traumatologie en de Neurochirurgie.
Lees meer over Govert
Onze medewerkers

Facebookberichten