Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam

Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam

Onze medewerkers
Alexander Nel

Dierenarts

Alexander Nel

Chirurgie & Orthopedie

Dierenziekenhuis: Amsterdam

Als kind kwam ik al in de lokale dierenkliniek om mee te kijken, “of ik het wel echt leuk vond”. Het idee om als dierenarts aan de slag te gaan is nooit meer verdwenen en tegenwoordig kunt u mij vinden in het Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam als (Orthopedisch) chirurg en dierenarts.

Na mijn studie heb ik met name gewerkt voor een in de buurt gelegen kliniek. Hier heb ik de kans gehad om mij te ontwikkelen in de (Orthopedische) Chirurgie en was ik werkzaam als locatie manager. Daarnaast ben ik gestart met het ESAVS-masterprogramma. 

De laatste jaren is er innig contact ontstaan tussen de klinieken en was ik ook in de spoed- en chirurgische achterwacht werkzaam voor Hugo Verwijskliniek (nu Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam). Na een lange samenwerking heb ik voor een nieuwe uitdaging gekozen en ben hier sinds 2021 te vinden.

Ik werk naar de mooiste optie voor u, uw huisdier en uw situatie. Het dierenziekenhuis en zijn fantastische medewerkers geeft mij hier alle mogelijkheden toe en ik hoop u dan ook altijd een eerlijk advies te kunnen geven.