Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam

Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam

Welkom bij Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam

De dierenartsen en paraveterinairen van Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar voor spoedpatiënten, diereigenaren en verwijzende dierenartsen. We behandelen uitsluitend gezelschapsdieren. Tijdens kantooruren is er tevens de mogelijkheid om met uw dier verwezen te worden door uw dierenarts naar onze verwijskliniek. Deze wordt bemand door gedifferentieerde hoogopgeleide dierenartsen en paraveterinairen.

Onze recensies

Susanne

5

Vandaag onze kat Charley mogen ophalen na een opname van een aantal dagen in het Dierenziekenhuis. Ik ben erg tevreden over het geheel. De bewuste avond kon ik snel met mijn kat terecht, het onderzoek verliep prettig en meteen werd duidelijk besproken wat er aan de hand was, welke behandeling werd geadviseerd en op welke kosten ik kon rekenen. Deze aspecten werden tijdens ieder contactmoment uitvoerig besproken, en ook werden verschillende opties geboden. De kosten zijn niet gering dus belangrijk dat ook dit onderwerp tussentijds besproken werd. Ik heb te maken gehad met lieve, oprechte, bekwame dierenartsen en medewerkers in de kliniek. Nogmaals dank voor de goede zorgen!

Anne-Marit

5

Geweldige dierenkliniek, lieve mensen, goede communicatie en kon gelukkig vrij snel terecht. Poes was (op zondagavond) uit het raam gevallen en had een wond aan haar pootje. Het was erg druk maar ik kon toch dezelfde avond nog langskomen. (uur of 2 later maar dat was prima, ze leek niet heel ernstig gewond). Ontzettend lieve geduldige dierenarts die alles uitlegde en even te tijd nam om Poes op haar gemak te stellen waardoor het voor haar ook niet al te stressvol was. Ze liet zich daardoor prima onderzoeken. Pijnstilling en antibiotica gekregen en hechten onder narcose kon wachten tot de volgende ochtend zodat ik dat bij mijn eigen dierenarts kon laten doen om de kosten zo laag mogelijk te houden, want begrijpelijk liggen die op zondag avond een stuk hoger. Heel fijn dat ze daar ook in mee wilden denken/helpen. Het is jammer dat ik hier niet in de buurt woon anders zou ik hier voortaan altijd heen willen. Met Poes gaat het inmiddels weer stukken beter! 🧡

Mumpie Xx

5

Wij hadden op een doordeweekse avond een afspraak voor onze kat; hij leek veel pijn leek te hebben. We konden binnen 1,5 uur terecht. De kosten werden van tevoren medegedeeld: ongeveer EUR 195 voor het consult, exclusief behandeling. Inderdaad geen gering bedrag voor veel mensen; goed dat dit van tevoren wordt aangegeven. Vanwege het grote aantal recente negatieve reviews besloten we kritisch mee te kijken en door te vragen. De dierenarts nam een half uur de tijd om onze kat uitgebreid te onderzoeken, ook met een echo. Ze was erg geduldig en beantwoordde al onze vragen. Uiteindelijk moesten we met medicatie en ontstekingsremmende injectie ongeveer EUR 250 betalen. Wij vinden dat onze kat heel zorgvuldig is nagekeken en behandeld en zouden dit ziekenhuis met vertrouwen weer bezoeken.

Yvonne van den Broek

5

Zaterdag 02 september 2023 hebben wij met Dierenziekenhuis Evidensia contact opgenomen, we hebben ons verhaal verteld, de avond daarvoor waren we bij de dierenarts geweest, in de nacht ging het heel slecht met onze kat, toen hebben we een besluit genomen om hem los te laten. De aardige dame aan de lijn dacht dat we wilde stoppen met het verzorgen met onze kat, mijn antwoord was dat we onze kat niet mogen laten lijden. De dame gaf aan dat enkel het consult 194.- euro kosten en dat is aardig aan de prijs…. Afspraak werd dezelfde ochtend ingepland en we werden door een vriendelijke buitenlandse dierenarts ontvangen en zei het is een moeilijk, maar wel de juiste beslissing. De kosten zijn schrikbarend en is niet voor iedereen betaalbaar, dat houd in dat sommige mensen hun dier moeten laten lijden wat zo triest is voor het dier en hun baasjes.

Gebaseerd op recensies van Google

Openingstijden

 • Maandag
  De hele dag open
 • Dinsdag
  De hele dag open
 • Woensdag
  De hele dag open
 • Donderdag
  De hele dag open
 • Vrijdag
  De hele dag open
 • Zaterdag
  De hele dag open
 • Zondag
  De hele dag open

Medewerkers

Madalina Lungu

Dierenarts

Madalina Lungu

Anesthesiologie

My name is Madalina Lungu and I am a veterinarian since 2018. I graduated at the faculty of Veterinary Medicine in Bucharest, Romania. I continued my studies in veterinary anaesthesia at the Faculty of Veterinary Medicine of the University of Liège, Belgium. My aim is to offer my furry patients a better quality of life, without pain or discomfort. In my free time I enjoy going to the sea, reading and watching movies.
Lees meer over Madalina
Dominique Harmeling

Dierenarts

Dominique Harmeling

Chirurgie

In 2017 ben ik aan de Universiteit van Gent afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren. Aansluitend heb ik gedurende ruim een jaar een roterend internship gedaan aan deze universiteit waarbij ik kennis heb opgedaan in de verschillende disciplines waaronder spoed en intensieve zorgen, interne geneeskunde, chirurgie, neurologie en cardiologie. Na 7 jaar in België te hebben gewoond werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Daarom besloot ik voor een halfjaar naar het buitenland te gaan om mij in te zetten voor verschillende vrijwilligersprojecten. In deze periode heb ik, samen met mijn medevrijwilligers, vele zwerfdieren en huisdieren van de lokale bevolking geholpen en behandeld die geen toegang hadden tot de reguliere diergeneeskunde zorg. Vervolgens ben ik als dierenarts in een goed geoutilleerde eerstelijns kliniek in Amsterdam aan de slag gegaan. Daarnaast werkte ik op de spoeddienst en opname van Hugo Verwijskliniek, nu Evidensia dierenziekenhuis Amsterdam. Ik heb altijd een speciale interesse voor chirurgie gehad, daarom werk ik nu ook vast op de chirurgie afdeling. Ik geniet ervan om samen met ons team hoogkwalitatieve diergeneeskundige zorg te leveren met aandacht voor u en uw dier! Graag tot ziens in onze kliniek!
Lees meer over Dominique
Ilonka Hartzheim

Dierenarts

Ilonka Hartzheim

Chirurgie

In 2012 ben ik afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de Universiteit Utrecht. Na eerst zes jaar in diverse eerstelijns klinieken in Noord-Holland te hebben gewerkt, ben ik in  2018  betrokken geraakt bij de oprichting van Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam (toen nog Hugo Verwijskliniek). Ik heb in de afgelopen jaren op bijna alle afdelingen binnen dit ziekenhuis gewerkt, maar gaandeweg mij verder gedifferentieerd in cardiologie en echografie, middels trainingen intern en via de Universiteit van Luxemburg.  Sinds mei 2022 heb ik echter de stap gemaakt om mij verder te ontwikkelen in de chirurgie en maak ik onderdeel uit van het chirurgisch team van EDZA.  Door chirurgie het leven te kunnen redden van een dier, of diens kwaliteit van leven te verbeteren, maakt dit vak zo mooi. Hiervoor is echter een goede samenwerking nodig met collega's van andere afdelingen, zoals anesthesie, spoed, opname en beeldvorming. Om onderdeel te mogen uitmaken van een gepassioneerd team zoals hier op EDZA geeft dan ook veel voldoening.
Lees meer over Ilonka
Alice Meijer

Dierenarts

Alice Meijer

Chirurgie

Mijn interesse voor chirurgie en spoedpatiënten is er al geweest zolang ik vanaf jongs af dierenarts wilde worden. Voordat ik afstudeerde aan de faculteit Utrecht (2014) heb ik diverse zwerfdier-projecten gedaan in Oost Europa, wat een geweldige leerschool is geweest om met minimale middelen zo veel mogelijk dieren te helpen. Sinds de opening van Doorverwijskliniek Hugo in 2018 - nu Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam - ben ik er werkzaam geweest op alle afdelingen: opname, spoed, interne en chirurgie. Waarna ik mij al snel volledig heb toegelegd en verder heb ontwikkeld op de chirurgische patiënten. Ik heb het Evidensia Differentiatie Traject voor Chirurgie in 2022 afgerond, onder begeleiding van Joachim Proot. Daarnaast heb ik alle Soft Tissue Surgery ESAVS cursussen gevolgd en ben ik nog met regelmaat bij nascholingen te vinden. Naast het brede aanbod wat Weke Delen Chirurgie te bieden heeft, behandel ik graag complexe wonden. Daarbij is ook met regelmaat reconstructieve chirurgie nodig, wat bij iedere patiënt vraagt om een op maat gemaakt plan. Ook de oncologische patiënten hebben mijn bijzondere interesse. Ook hierbij is iedere patiënt anders en moeten we door goed overleg tussen verschillende disciplines (interne, radiologie, oncologie, pathologie) tot een behandeling komen die past bij dier en eigenaar. Verder kunt u mij ook vinden voor diagnostiek en behandeling middels scopie en ontwikkel ik mij nog verder in de orthopedie. Ik hoop dat wij voor diereigenaren en verwijzend dierenartsen altijd een laagdrempelige optie zijn om om hulp te vragen. Wij willen met snelheid en vriendelijkheid, een op maat gemaakt advies geven dat eerlijk is voor hulpbehoevende dieren en hun baasjes.
Lees meer over Alice
Onze medewerkers

Facebookberichten