Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht

Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht

Onze medewerkers
Dominique van Oort

Dierenarts

Dominique van Oort

Echografie & Echocardiografie

Dierenziekenhuis: Barendrecht

Functie:
Dierenarts Echografie en Echocardiografie

Mijn naam is Dominique van Oort. Ik ben in 2013 afgestudeerd als dierenarts kleine huisdieren aan de Universiteit Gent in België.

Hierna ben ik direct gestart met een roterend intership aan de Universiteit Gent; een zware, maar enorm leerzame en leuke opleiding! Dat mijn passie ligt bij de Cardiologie was voor mij al snel duidelijk. Ik heb de mogelijkheid gekregen om na dit jaar werkzaam te blijven aan de faculteit, als dierenarts op de afdeling Cardiologie. Hier heb ik jaren met veel plezier gewerkt onder begeleiding van een ECVIM specialist Cardiologie.

Jarenlang heb ik dit gecombineerd met het werk in een dierenziekenhuis in Brabant, waar ik mij ook voornamelijk focuste op de cardiologische en internistische patiënten. Momenteel volg ik nog een opleiding aan de Universiteit van Luxemburg, met als doel om binnen enkele jaren de titel van 'European Master of Small Animal Veterinary Medicine/ Cardiology' te verkrijgen.

Sinds oktober 2021 ben ik werkzaam bij Evidensia Dierenziekenhuis Barendrecht, waar ik mij voornamelijk mag bezighouden met echografieën van het hart en de buik. Ook voor de opwerking van cardiologische patiënten kunt u bij mij terecht.