Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam

Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam

Onze medewerkers
Dominique Harmeling

Dierenarts

Dominique Harmeling

Chirurgie

Dierenziekenhuis: Amsterdam
In 2017 ben ik aan de Universiteit van Gent afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren.
Aansluitend heb ik gedurende ruim een jaar een roterend internship gedaan aan deze universiteit waarbij ik kennis heb opgedaan in de verschillende disciplines waaronder spoed en intensieve zorgen, interne geneeskunde, chirurgie, neurologie en cardiologie.

Na 7 jaar in BelgiĆ« te hebben gewoond werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Daarom besloot ik voor een halfjaar naar het buitenland te gaan om mij in te zetten voor verschillende vrijwilligersprojecten.
In deze periode heb ik, samen met mijn medevrijwilligers, vele zwerfdieren en huisdieren van de lokale bevolking geholpen en behandeld die geen toegang hadden tot de reguliere diergeneeskunde zorg.

Vervolgens ben ik als dierenarts in een goed geoutilleerde eerstelijns kliniek in Amsterdam aan de slag gegaan. Daarnaast werkte ik op de spoeddienst en opname van Hugo Verwijskliniek, nu Evidensia dierenziekenhuis Amsterdam. Ik heb altijd een speciale interesse voor chirurgie gehad, daarom werk ik nu ook vast op de chirurgie afdeling.

Ik geniet ervan om samen met ons team hoogkwalitatieve diergeneeskundige zorg te leveren met aandacht voor u en uw dier!

Graag tot ziens in onze kliniek!